自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我公司都係貴夾吾飽!茶餐,一塊奶醬多加杯熱飲,25蚊!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佐敦個間我早兩個月去幫襯(因為朋友父母建議去),我同屋企人到左先,一去到問佢十個有冇位,佢無啦啦用普通話答我冇,我話唔駛一齊坐就算附近都得,都係一面不耐煩咁話冇,咁我咪打俾朋友話冇位要轉地方,講講下電話個阿姐又話有位叫我地去上層,一上去,成層吉的,一個人都冇

其實佢地係咪唔想做生意? 不如擺個only for display 牌啦

洋房

好久之前做過一陣, 果到廚房環境好差, 同埋佢D來貨都唔係新鮮, 都係放去冷藏再聽日整熱, 唔吃佢間野唔出奇!

伯爵府

好多上市都係左手交右手!

大宅

回覆 Jordan_2006 的帖子

呢間野係b6先當佢有寶咁。

siu05    發表於 16-7-20 11:42

別墅

回覆樓主:

今時今日,愈大間愈出名就愈衰,好似D美容院,健身院,好多都好無良

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

太興間中有幫襯買燒肉,依間無去過

伯爵府

引用:翠華控股(1314)停牌,原因為涉及併購消息

原帖由 Jordan_2006 於 16-07-19 發表
翠華控股(1314)停牌,原因為涉及併購消息。翠華前收市價1.37元,年初至今股價跌24%。截至3月底止,淨現金 ...
上市就係騙股民錢

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

跟本唔係做港人生意

翡翠宮

我老豆今朝先話, 擺明搵股民笨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

翠華服務態度差、價錢又貴

公爵府

十幾年前佢真係幾好食, 價錢同其他茶餐廳差唔多. 不過近十年我好似只去過2-3次, 好多時中午想食面係無餐架........分開叫就超貴.

d野又唔係咁好食, 果個奶油豬真係...........我公司樓下果個跟餐都係19元仲要好食好多. d餐又好奇怪.......

杯奶茶直頭唔想飲.......(我日日都要飲奶茶, 佢果杯唔得).

總之...........唔會再幫趁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Jordan_2006 發表於 16-7-19 19:09
翠華控股(1314)停牌,原因為涉及併購消息。翠華前收市價1.37元,年初至今股價跌24%。截至3月底止,淨現金 ...
hi...的食物貴到....................無朋友

珍珠宮

Jordan_2006 發表於 16-7-19 19:09
借勢食頭水乍.... 如果真搵到都唔駛上市俾大家搵啦..

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

珍珠宮

廿世冇食過

侯爵府

好彩樓下得太興, 又幾好服務, 食物亦不錯, 翠x 真係好少食

子爵府

我樓下果間又ok喎

琥珀宮

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至