跳至

首頁

尾頁

複式洋房

可否也PM我?
謝謝!
原文章由 SKB 於 08-11-9 23:47 發表
我都係瘦唔返,所以兩星期前,朋友介紹我去一間美容院做機(m6).有d進展(average $108/35 mins),我都唔係好捨得,但鬼叫自己懶,唔做運動

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原文章由 SKB 於 08-11-9 23:47 發表
我都係瘦唔返,所以兩星期前,朋友介紹我去一間美容院做機(m6).有d進展(average $108/35 mins),我都唔係好捨得,但鬼叫自己懶,唔做運動

PM埋我呀。。。我個肚仲未收晒呀
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

我剛剛rejoin番 fitness club,隔日去行跑步機同做 "step機" 希望收番緊pat pat同大脾位置。

民房

回覆 #19 SKB 的文章

可以pm我嗎
我都好想做機減肥

複式洋房

工人姐姐放假去玩惹感冒返屋企, 送佢去宿舍住多日等佢休息快d好番, 買埋幸福俾佢食, 點知食左一次葯又去玩, 番到屋企封晒喉仲同bb玩, 於是又再即晚送佢去宿舍瞓多日, 結果佢連休四日, 我做埋佢果份, c6呢2日返工, 我差d水浸浴室, 唔得閒睇住阿囡, 搞到佢係咁練鐵頭功, 不斷撞埋塊地壁度......
...結果, 我瘦左2-3磅!
唔知嬲好定開心好?

首頁

尾頁

跳至