自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

fung7206 發表於 16-9-12 20:54
我講緊今朝個問題唔係只話藝人,係鬧埋粉絲後就失控,見你鬧緊自己咪回應你囉,你講說話咁難聽唔通我吟返 ...

我回應好理性呀,唔使起晒鋼

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

fung7206 發表於 16-9-12 20:50
最好笑係開post插陳生位仁姐,無耐前喺另一post撐星夢男神,話人開post插人劣質無品,真係 爆咀
...

陳展鵬就唔話得,吳若希就得,咩世界

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我無睇過這個post,唔知有幾激,但係tbb的官網,一話別人的粉絲做謝唔好,就一定有罵戰,所以都沒有上去留言好耐。

其實演員都係人一個,有人喜歡當然就有人唔喜歡,唔知有咩好罵?

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:fung7206+發表於+16-9-12+20:41+最大

原帖由 oceandeepsea 於 16-09-12 發表
最大問題係有班粉絲,唔肯比人話佢地既偶像,換轉係其他少粉絲既藝人,又會無事
...
咁樣其實對佢地啲會有負面影响喎

真係愛佢變成害佢

請勿打招呼~

水晶宮

回覆樓主:

明明可以平熄駡戰,點解又要再開版再講,講第二d野,唔該

首頁

尾頁

跳至