時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

咁似上次個媽媽對住鏡頭講: 贏在射X前一樣....
女人家講野可以文雅少少嗎..

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:講得啱,的確係咁

原帖由 vivian468 於 16-10-04 發表
講得啱,的確係咁
原來讀完大學,一出來最關心就係找地方X野~

好心個性慾MK議員,用X野來形容,唔係用親密行為來形容,真係MK 過 MK ~

我覺得佢唔係有問題,選佢出來的選民更大問題,仲話普選行政長官~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆樓主:

游小姐仲係中文系出身
真係影衰哂

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁講...真係驚訝

大宅

引用:Quote:原帖由 vivian468 於 16-10-04 發表

原帖由 大力大力 於 16-10-04 發表

好心個性慾MK議員,用X野來形容,唔係用親密行為來形容 ...
咁讀完大學成左年想拍拖做愛都好正常啫

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:用「扑嘢搵唔到房」論青年

講果個好噁心,扑果d好聖潔。

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

大力大力 發表於 16-10-4 15:13

好心個性慾MK議員,用X野來形容,唔係用親密行為來形容 ...

投其(佢d目標選民) 所好啫

珍珠宮

綠絲帶 發表於 16-10-4 15:07
痴線,有人話佔領時好多人在雨傘廣場的帳蓬內攪,有好多用完的避孕套在地上,是否真的
...

原來雨傘運動,目的係扑。。。?

珍珠宮

熱血金章

回覆樓主:

果然係色慾都市
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

禁止訪問

子爵府

我覺得「X野」呢個terms好核突
apple daily 的comment好多粉絲!

超級版主

超級版主

所有錯版熱門時事及政治討論主題,會被移往時政擂台,包括任何離題而演變成討論時政的主題,管理團隊擁有移動主題的最終決定權,國民不得異議。屢次刻意發表錯版時政主題,可被警告或封戶。

本錯版時政主題是受到基本版規及時政擂台版規所規管,以上參與錯版討論的國民敬請留意,一旦留言,表示已了解及同意遵守時政擂台版規,日後如發生任何糾紛或發現違規行為,不得以原帖是發表於時政擂台以外之版塊,作為辯解理由。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+大力大力+於+16-10-04+發表原

原帖由 vivian468 於 16-10-04 發表
咁讀完大學成左年想拍拖做愛都好正常啫
係正常,但唔洗當眾講出來呀? 同埋唔係保證畢業後就有錢租樓掛?

男爵府

其實佢地可唔可以尊重下自己身分架?佢覺得咁講好威?我覺得好cheap。身為一個女仔人家咁講已經好肉酸,仲要公開場合咁講
另外係fb睇到,話佢去立會著背心露紋身,如果係堅,好心啦,紋身我都有,但去重要場合點都遮遮佢啦吓話

男爵府

大廚勳章

414928 發表於 16-10-4 15:02
佢係咩質素又係咩人選出來,講這些有幾奇?大學迎新都玩低級三級趣味,如果佢有偉大建議我先覺奇有高人指點? ...

一班年青人,無地方扑野果班

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

呢個世代D 女大學生點解咁豪放既? 香港小姐如是, 立法會議員如是, 真係一D都唔洗顧身份

男爵府

大廚勳章

bktcc 發表於 16-10-4 15:30
所有錯版熱門時事及政治討論主題,會被移往時政擂台,包括任何離題而演變成討論時政的主題,管理團隊擁有移 ...

呢個帖係我覺得年青人既身教問題想比家長們一個比喻,完全毫無政治目的,我亦都寫左唔希望下一代咁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

WChan 發表於 16-10-4 15:57
呢個世代D 女大學生點解咁豪放既? 香港小姐如是, 立法會議員如是, 真係一D都唔洗顧身份

...
我都係咁諗,香港小姐係咁,立會議員又係咁,而家唔興講禮儀,一句真性情,點粗鄙都可以

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-10-4 16:10
我都係咁諗,香港小姐係咁,立會議員又係咁,而家唔興講禮儀,一句真性情,點粗鄙都可以 ...
最可怕係當代女性既思維竟然係"人狗論" 同 "年青人X野無地方", 話哂佢地都係有代表性有身份既人, 但諗親野都係咁"黃色", 真係配合哂佢地黃C 既角色

首頁

尾頁

跳至