跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 MUNTUNG 於 08-12-3 09:22 發表

唔係架!真係會架!不過唔係樣樣都係咁解咋!所以一定要格價先,我上個星期因為去旅行買左個大行李箱,去完返黎佢剛剛而家做減價,我發現佢係枱高左個價先再減架!結果其實係差唔多價錢囉!咁唔知就以為好低,我諗間間公司都係用同一 ...

我平時留意吉之島每次減價時, mark嘅原價係一樣, 不過減幅就唔一樣, 所以有時會覺得冇平到. 例如我買一隻補充裝柔順劑, 藥房係冇, 舊年試過減到$10/包, 跟住物價上脹, 大半年都最多減到$11, 但今次竟減到$10.5, 仲有9折, 結果上倉買咗2箱共16.

不過上次生日減價, 買滿$2000加$2000可換一部原價$3980嘅Canon攝錄機, 幫人換咗. 但係最後有人話見到唔記得係Fortress定係Boardway都減到$2000. 今次係自己貪優惠又冇時間去格價.

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

原文章由 sensei 於 08-12-8 00:31 發表

我平時留意吉之島每次減價時, mark嘅原價係一樣, 不過減幅就唔一樣, 所以有時會覺得冇平到. 例如我買一隻補充裝柔順劑, 藥房係冇, 舊年試過減到$10/包, 跟住物價上脹, 大半年都最多減到$11, 但今次竟減到$10.5, 仲 ...

咁又係,有時臨急臨忙點格價即,妳講得岩.

首頁

尾頁

跳至