自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

沙田果間好爆啊,我買完個頭都痛,吾知係米焗得滯 ,不過買到box set 又好開心!

大宅

hi

I have purchased $938 with HSBC card
I have heard from others that I need $1500 within this month in order to join the VIP, do anyone have any unwanted receipt?

複式洋房

原文章由 bemiu_uncha 於 08-11-22 18:50 發表

最主要你唔係佢地ge會員,入會要買滿$3,000+以上先得架;而你個隻係在店內填了資料的mailing list,VIP一定會有優先權的。

我係vip但我張咭都係11月24号喎

大宅

ELement

I went to element, most people purchased at least $2000 for the free gift.
I just purchased $938 as I have never used this brand before..
I looked as if I was very poor in the shop. Surprising??!!

男爵府

你估聽日東涌店仲有冇最抵果set 呢?

原文章由 shirleyleung15 於 08-11-22 22:55 發表
有料爆...大家唔怕遠既就去東涌果間, 今日我下午1:30同朋友去到買左$395果隻gift set 總共14套, 係完全唔使排隊, 我只係用左10min就買完俾錢, 我朋友就係11:30去到青衣勁多人打俾我, 我叫佢去東涌試下, 跟住就買左差 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你試下打去問下, 果度既staff好好人, 我尋日走仲有, 果度既人好多只買hand cream

原文章由 Q太郎 於 08-11-23 10:03 發表
你估聽日東涌店仲有冇最抵果set 呢?

首頁

尾頁

跳至