美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

gloriatutor 發表於 17-1-5 14:51
我自己敷咩mask之前最後都係去到toner...唔會查完cream再用mask....

如果係樓主你呢個情況 (7, 8點沖涼之 ...

咁我要買支toner先
剛剛用完一支
屋企無存貨

複式洋房

Kwonglyk 發表於 17-1-4 23:40
回覆 Apple0012 的帖子

通常上機我唔會化妝同袋裏習慣有包㓗面tissue, 我懶會上機抹面後上sleeping mask! ...

明白 唔該曬

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mimosa_t 發表於 16-12-29 23:21
貌似低能問題一條⋯⋯⋯⋯
(sleeping mask 梗係sleep 時用~)
但我真係唔係好知應該幾時 ...

你情況係要

大宅

臨訓前搽

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係7, 8點沖涼之後仲要食飯,
沖完涼我唔會用sleeping mask, 直接用返平時skincare.
到訓覺前刷完牙, 會抹一抹面, 再用sleeping mask.

首頁

尾頁

跳至