夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

老公你真的變了嗎?

呢一年來老公改變左好多,日日收工都唔準時返屋企,玩到好夜,我打電話俾距又唔聽,有事仲卡我線,搞到我個人好唔開心,同距講左好多次,話我俾你玩但你都有個時間限度因為要返工,你甘葛玩法身體邊受得住,最緊要系我打電話俾你一定要聽,因為你唔聽電話我會胡思亂想,會擔心你是否發生意外,甘樣你都做唔到~~~8號你玩到差唔多淩晨4點,我打俾你又唔聽,返到屋企好像無事發生甘····甘住我同你吵左幾句,你一粒聲唔出,我真系頂唔住了,我收拾行李返媽咪度,你既然講叫我走左就唔好番來,半夜我一個人走左你一d都唔擔心,兩日唔穩我唔俾電話我,我究竟應該點樣?是否我們從此就甘結束7年葛感情········

公爵府

畀面勳章

呢排我都成日喊!傷心喊

複式洋房

回覆 #22 wendysnoopy 的文章

都唔記得囉,我比夠感性,小小事都會 一大餐有時睇新聞,電視見到有d慘我都會,不過我吾想為男人而 .
冰之王國

伯爵府

好媽媽勳章

我都多數係為煲劇劇情而哭

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

睇書感動到喊

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

前幾日先喊完
嬲老公去左玩 激到自己喊左出黎
平時我係極小喊架
老公一番黎 一見到我 就知我喊過
就即刻死哂狗 佢仲話 做咩無啦啦喊呀 係咪細b激嬲你呀(細b仲係肚到 ,未出世)
跟住就係咁對唔住
同老公一齊咁多年 佢都係見過我喊過兩至三次
所以每次我喊 佢都會好驚

子爵府

自從同我c6結左婚我之後成日都喊

複式洋房

早幾日阿仔病咗, 工作上又好大壓力, 突然間覺得好辛苦, 好吃力, 就打俾朋友呻到喊.
一個SINGLE MAMA真係唔易做.

複式洋房

感性的人

我個人比夠感性, 又眼淺
有時睇新聞,電視劇集....見到d慘o野我都會 ,

最近期應該係...剛生完BB出來眼見那一刻啦

大宅

現在, 我好hurt 所以喊左成日

男爵府

When did I cry last time?
My BIRTHDAY lor...

He pretended "invisible" and wasted my time in the whole day...

The highest possibility was: I had claimed that I MUST NOT leave my lovely baby "alone" during the celebration... It is a discrepancy between ours.

大宅

一諗起同一個對自己莫不關心,
不問不聞嘅人一齊傷心到喊

洋房

剛哭了一場, 現在好一點了.

首頁

尾頁

跳至