嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

葵涌廣場邊度呀? 係咪頂層嗰問bb嘢?

民房

原文章由 weiwaiwei 於 08-12-23 21:02 發表
葵涌廣場邊度呀? 係咪頂層嗰問bb嘢?

唔係呀!新開架係2/F 潮流廊入面..最近經過見佢地返多咗好多
貨ar...有熱濕紙布器賣,心大心細唔知買唔買好!(題外話):loveliness:

複式洋房

我見到有幾間賣開日本奶粉的網店都有得賣,而且都係9折,其中一間依家買仲送學習杯!

洋房

我都是在2/F 潮流廊個間買呀,因有9折囉.

男爵府

好媽媽勳章

唔好意思,遲咗覆你添。

我喺銅鑼灣間baby outlet買架,so far我見過最平嗰度,原價$425,佢哋有9折。

我係join咗now嘅bb台,佢哋有好多個台架! 我就join咗disney,一個價錢就已經包咗兩個台 (disney channel - 441台 (啱大b),同disney playhouse channel - 442台 (啱細b))。另外再join埋baby tv - 448台。baby tv最啱細b睇,冇乜對白,多音樂,我阿b最鍾意睇呢個台。廿幾蚊一個月好抵!

原文章由 christyheihei 於 08-12-22 16:49 發表
你O係邊到買O架?我都想買張TIM..同埋想問下你比咩baby tv bb睇呀?我個仔5個月,都想比佢睇呀... thx

侯爵府

oh really?我都有now tvO架,,不過只係睇football match,,等我都試下裝埋baby tv 先,,5個幾月都可以睇嗎?

原帖由 CheukC9 於 08-12-29 15:16 發表
唔好意思,遲咗覆你添。

我喺銅鑼灣間baby outlet買架,so far我見過最平嗰度,原價$425,佢哋有9折。

我係join咗now嘅bb台,佢哋有好多個台架! 我就join咗disney,一個價錢就已經包咗兩個台 (disney channel - 441台 (啱大b), ...

複式洋房

Twinboys08:
How much will be offer for the 2nd hand Bumbo Chair?

複式洋房

Christyheihei,

Let the bb to watch TV at so early months, ok ma?

男爵府

我個女又係坐唔夠10次 其實有冇bb係肯坐嫁??
原帖由 Twinboys08 於 08-12-29 09:51 發表
我兩隻仔坐得嗰...我諗都有十幾次嘅, 距地唔鍾意"COOL" 住無得"沃"咁 ! 依家兩張响度都唔知想點 ! 你有興趣我可以平讓俾你 ~

男爵府

好媽媽勳章

我阿b得4個幾月之嘛! 佢就好鍾意睇囉。又或者你可以上now個website,佢哋好似有demo睇架。或者即頭去baby tv個台,都可以睇到一陣仔。

原帖由 christyheihei 於 09-1-5 16:20 發表
oh really?我都有now tvO架,,不過只係睇football match,,等我都試下裝埋baby tv 先,,5個幾月都可以睇嗎?

別墅

好媽媽勳章

你可以俾佢睇 atv 8:00 to 10:00am. baby first. 都 ok 架.

我 bb 都有 bumbo chair. 不過佢唔多 like.

複式洋房

now TV 既BB台係乜channel # ah?

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至