網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Lovelycuby 發表於 17-2-11 09:13
今日貨到既貨。。開始有拒簽及冇人收貨的情況。。。大家會點?
好煩~
請問你既物流信息是否係拒簽?
可試同賣家相量,轉第二間私集-最多一次運費,尼次唔系賣家錯,
如想要貨,只好硬食.

大6尼就係無承担,甘搞法,真系搞死淘友,簽左個D涷過水

別墅

回覆樓主:

(emoji)(emoji)(emoji)唔怪得簽收幾日都未人倉!

子爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

回覆樓主:

頂,俾佢玩死

洋房

我而家唔知點算,有成千蚊貨無左下落,whatapps 到爆機佢先話:

請各會員注意,由於之前倉庫負責人另開一間集運,現為抢生意便說瘋狂已倒閉,請各會員不要輕信流言,記得更改新電話13922515144 ,8號當日及之前未入倉可全先淘寶上申請退款,因貨我哋冇收到,全被13711491313收走左,快遞員全送左去
广东省 东莞市 虎门镇 怀德社区新沙埔四方园工业区10号楼二楼B 現請向淘寶申請退款要求快遞員處理

都簽收咗仲點退款?都問過快遞果邊話送左件簽收左唔會再理。。。

有無人都係苦主?會唔會一齊上去office 追討?

子爵府

回覆樓主:

咁8號前簽收,顯示已經入倉的,唔知會唔會有問題呢,問客服,又唔覆

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sycy 發表於 17-2-11 10:33
我而家唔知點算,有成千蚊貨無左下落,whatapps 到爆機佢先話:

請各會員注意,由於之前倉庫負責人另開一 ...
damn!!!

我有一件京东的,8号到达,现在未见记录,8号下午问,回答是有到仓,现在一直处理中,9号未见记录我又问,回答是一个ok手势,之后再问都没有答复,只收到一个留言说不要信流言,叫会员改收货电话号码(我一早改了),其实到底是否到了他们仓都不知道,问极不答复

另外一件昨晚9点多签收了,物流信息更写明了“疯狂中转仓”签收,又没有记录。

死火,其他都在途中,呢镬大柠乐!!!

大宅

kf08058 發表於 17-2-11 10:37
咁8號前簽收,顯示已經入倉的,唔知會唔會有問題呢,問客服,又唔覆

睇怕 8 號前簽既貨係俾前主管搬走左 ,看文.

8號當日及之前未入倉可全先淘寶上申請退款,因貨我哋冇收到,全被13711491313收走左,快遞員全送左去
广东省 东莞市 虎门镇 怀德社区新沙埔四方园工业区10号楼二楼B

洋房

咁而家真係簽收咗,人哋賣家點會肯退款畀你
佢係將自己嘅責任推咗落買家嗰邊

大宅

广东省 东莞市 虎门镇 怀德社区新沙埔四方园工业区10号楼二楼B

係邊間新集運先? 我地都唔想煩

大宅

speonyip 發表於 17-2-11 10:19
我8號有1件貨簽收左都未入倉.

另1件送錯左去滙購八方, 泥間集運ok唔ok? 同埋送錯倉可以點處理?
滙購八方 好好人, 你FB 佢, 佢會送返去. BTW, 錯有錯著, 你經滙購八方走仲好過無了期.

男爵府

畀面勳章

有冇人9號10號簽收左,有入倉,我簽收左仲未入庫,問又唔覆。

男爵府

lovewendy25 發表於 17-2-11 13:17
有冇人9號10號簽收左,有入倉,我簽收左仲未入庫,問又唔覆。
果然瘋狂, 發神經.....

今天剛剛簽收不久的就已經馬上上架, 還附加一份懷疑不是我的貨!

昨晚簽收的,未見, 8號簽收的, 也未見.....

救命!!!

真是last order!!

大宅

暫時睇到應係内部吵架。8號開門前,有人以主管身份通知快递將貨物送左去新地址。

我地個個張單都系舊地址,有人挾左批貨用來講數。

8號個日開工,快递可能會送左新地址,以為真糸改左地t止,有送去舊地址既,可能被拒收。

一句講晒,两幫友扯行馬,尼批貨化水啦,大6尼整死客人,以後唔淘啦!以前又係甘過,大6尼去食屎把!

子爵府

sohato 發表於 17-2-11 11:26
8號當日及之前未入倉可全先淘寶上申請退款,因貨我哋冇收到,全被13711491313收走左,快遞員全送左去
...

向賣家申請退款嗎?

子爵府

回覆樓主:

妖,其實呢間嘢既然話係自己對嗰個人處理不當先,咁佢其實係咪應該做返啱,同埋應該點都攞返啲貨返嚟先呀。我宜家最怕佢無端端執笠,因我仲有貨喺佢度同埋有啲嘢運緊過去咖

水晶宮

pikpikpik2 發表於 17-2-11 12:16
滙購八方 好好人, 你FB 佢, 佢會送返去. BTW, 錯有錯著, 你經滙購八方走仲好過無了期.
...
同意, 最好即時去TOPLINK 申請做會員, 單件送香港 ( 星期六不發貨)

我雙12 後轉番用佢, 全部今發明至無走雞, 運費我有85折, 計番唔係好貴 , 不過付款麻煩少少 ( 我用開PAYPAL 所以無所謂 )

男爵府

kf08058 發表於 17-2-11 13:47
妖,其實呢間嘢既然話係自己對嗰個人處理不當先,咁佢其實係咪應該做返啱,同埋應該點都攞返啲貨返嚟先呀。 ...
我自己就还有两件未入,合共150蚊左右的货,其他可以 stop and redirect 那些 我已经redirected, 玩完这次彻底分手, 费事劳气。

男爵府

应该这样理解:

“所托非人”不是该公司,是我们这群苦主

“疯狂” 是这家公司,而且延伸令客户crazy about this fxxxxxx company

男爵府

不过我的两件货晨早已经用了他们的新电话号码,估计接触不到那位前员工额而被绑架??

keep my fingers crossed.

子爵府

pikpikpik2 發表於 17-2-11 12:16
...

佢地真係好好人

首頁
12345...6

尾頁

跳至