網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

happysnowsnow 發表於 17-2-25 17:29
呢套係培生幼兒英語,預備級,小達人點讀,有生字,有簡單句子,好在要學的字highlight紅色,我女幾鐘意呢 ...

請問有冇link,謝謝

大宅

happysnowsnow 發表於 17-2-25 17:36
繼續分享,呢套係Raz aa級,小達人點讀,亦是有特別字highlight紅色,我好耐之前買分開1本1故事,好似依家 ...

請問有冇link,謝謝

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

me2013 發表於 17-2-25 22:48
請問有冇link,謝謝

已加link在圖上

大宅

happysnowsnow 發表於 17-2-26 00:00
已加link在圖上

謝謝你

男爵府

回覆樓主:

原來我淘淘下又淘左好多,呢套係海尼曼GK版,好細本,大過手掌少少,方便拿出街,小達人可點讀,佢d圖有d係卡通,有d係真人,已經好耐之前買下左架,我搵第二間同款:

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【点读版 海尼曼gk / g1 / g2 支持小达人点读笔卡米、爸妈网点读笔】¥sgf09UVt9V¥http://c.b2yq.com/h.WZn7Q5?cv=sgf09UVt9V&sm=9ed326

大宅

happysnowsnow 發表於 17-2-26 13:37
原來我淘淘下又淘左好多,呢套係海尼曼GK版,好細本,大過手掌少少,方便拿出街,小達人可點讀,佢d圖有d係 ...

想問吓你,你買書後,係點来樣下載音頻檔落點讀筆架?係咪個賣買放喺百度比你下載架?

珍珠宮

happysnowsnow 發表於 17-2-24 17:49
電話殼同鋼化貼

電話殼同鋼化貼

可分享 link 嗎? Thanks!

男爵府

yiu_mimi 發表於 17-2-27 15:01
電話殼同鋼化貼

我其實電話殼都分開幾間買,你想要邊款?

大宅

happysnowsnow 發表於 17-2-25 10:29
點讀筆有用, 有時小朋友見點下就有聲會覺得有趣味d,但都要輔助下佢,叫小朋友跟住讀,同抖正佢發音,同要 ...

請問你女兒几歳開始用點讀筆?我兒子快3歳,適合嗎?
聽你說完,決定也不購買oxford 書,先買海曼尼和培生
現在還未諗好買小達人或爸媽點讀筆
學中文,你有沒有什麼推介呢?

男爵府

AGMaMa 發表於 17-2-27 15:00
想問吓你,你買書後,係點来樣下載音頻檔落點讀筆架?係咪個賣買放喺百度比你下載架?

...

係呀,我用小達人筆,係電腦首先要裝番小達人software, 咁買左書賣家會比條link下載,多數係百度云,我都有註冊百度云戶口,咁我通常儲存左落百度云再下載落黎,之後插小達人筆落電腦同開小達人software, 有個智能安裝再選番個.dab檔,安裝完成

男爵府

baby525 發表於 17-2-27 16:38
...

我小朋友依家3歲半,我女2歲多時開始比佢睇,可以當培養下學習興趣先,其實到依家都唔係睇左好多本,不過依家3歲幾就真係好d,識跟住讀

我未用過爸媽網唔知點,不過小達人都幾好,我仲自製點讀落普通書度,其實只要有mp3檔就整到,同埋提提你朗文培生果套本身係普通書唔係點讀書,係賣家自己貼點讀貼落去的,支持小達人,但未必支持爸媽網, 至於點讀中文,下面再講

男爵府

...

至於點讀中文,我建議買香港"易讀寶"先,因為佢基本果套係繁體字,粵語普通話英語三語的,但佢香港套教材唔係好多款書,但係大陸易讀寶另外有好多教材,同一支都點讀到的,只要係官網下載落支筆,咁可以另外淘d幼兒英語教材,但會係普通話英文同簡體字囉

男爵府

yiu_mimi 發表於 17-2-27 15:01
電話殼同鋼化貼

已加link在圖上

男爵府

回覆樓主:

我鐘意同小朋友做勞作手工,分享下
呢個係水彩畫連畫框 ,左面未油,右面油左,畫材質好像發泡膠,好過我另外淘果d普通硬卡紙畫

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【儿童水彩画 DIY手工涂鸦画 儿童水彩涂色填色画颜料画涂鸦画包邮】¥rROJP8F4hy¥http://c.b1wt.com/h.WKaryI?cv=rROJP8F4hy&sm=5f9a45

男爵府

回覆樓主:

呢種係雪花泥畫,好似泥膠但有膠水,比小朋友訓練手指,左面未整,右面整好,畫連8色雪花泥,不過呢種缺點包裝雪花泥如果用唔曬好易乾,可能買膠盒雪花泥好d

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【免烤胶画配雪花泥 珍珠粘土画彩泥手工制作胶画搭配 雪花泥粘土】¥9uRaP8Fs5E¥http://c.b1wt.com/h.WKaErZ?cv=9uRaP8Fs5E&sm=ad08d9

大宅

happysnowsnow 發表於 17-2-27 19:31

我小朋友依家3歲半,我女2歲多時開始比佢睇,可以當 ...

多謝你詳細解答和分享。我也經常在taobo 購買不同物品給兒子,最近購買了一套邏輯狗,估計你女兒也適合,是德國課程。
因我們子女年紀相近,相信我們可以有更多分享
或我私下pm你,交個朋友,可以嗎?

男爵府

baby525 發表於 17-2-28 14:24
多謝你詳細解答和分享。我也經常在taobo 購買不同物品給兒子,最近購買了一套邏輯狗,估計你女兒也適合,是 ...

好好,可以交個朋友,邏輯狗我剛剛的雙11也買了,也不錯

男爵府

回覆樓主:

呢d塗色畫係硬卡紙的,我淘左水筆+畫,同埋水彩+畫,原來賣家都係比呢d畫,材質普通但好平,買得多唔駛$1/張,用來油自己蠟筆又得,水筆又得

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【六连体水彩画水粉画 儿童填色画涂色画DIY 幼儿园涂鸦画特价包邮】¥dnaxP8FzSH¥http://c.b1wt.com/h.WKaBj5?cv=dnaxP8FzSH&sm=9dff1d

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【包邮水彩画儿童填色画涂色画 DIY幼儿涂鸦画 水粉画 幼儿园涂鸦画】¥W89UP8vWOM¥http://c.b1wt.com/h.WKaABt?cv=W89UP8vWOM&sm=610a7f

男爵府

...

我看到有賣家比較小達人,爸媽網同卡米,看來爸媽網同卡米係U盤式比較方便,又支援外研社書,你諗下吧

伯爵府

HiPP勳章(2)

回覆樓主:

好有用 已收藏
但我仔好細 歲半

首頁
12345...6

尾頁

跳至