親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 carollam310 的帖子

你聯系的人是簡先生?

大宅

回覆 Baby豬1209 的帖子

我是通過網上中介平臺搵的司機,接送機要付全款,包車付定金。我是看過遊客對他的評論非常好,面相都好善良的靚仔,就定咗。這二日有什麽問題我都諮詢司機,幫我不少。

大宅

不收定金?隨時放飛機,不用負責任。估系唔正規的車隊和司機,服務咁差都得。

男爵府

Phoebenana 發表於 17-3-11 20:58

不收定金?隨時放飛機,不用負責任。估系唔正規的車隊和司機,服務咁差都得。 ...

我問過幾過車隊也不收定金,也是到目的地先比錢,所以我以為係慣常做法

大宅

你系直接搵嘅司機,不收定金,我系通過中介,錢系預交俾公司,唔同。

珍珠宮

醒目開學勳章

應該不會錯啦,每次我都先用mail問好價錢,跟住佢會俾個号碼我,再用微信傾,到達機場我買左電話卡,就會有司機主動搵我,話會喺邊度等我,叫我拎左行李後去搵佢,我同家人用過車隊幾次了,一直都無問題,今次係第一次遇到咁既問題。

http://nineinpingxitravel.blogspot.tw/?m=1

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都諗住6月搵佢包一日和機場接送,因帶老人家所以不容有失,
依家等樓主更新,仲有大家有無好介紹。謝謝﹗

珍珠宮

醒目開學勳章

無啦,今日都無回覆我,我今朝自己坐捷運由西門站去北門站,再行五分鐘到機場捷運站,自助check in,掉低兩件行李,拎左登機證,而家輕輕鬆鬆喺台北車站食野,再行下買手信,下午先坐機鐵到機場。
唔接我生意我都無辦法,但完全無解釋,無聯絡我就真係差d囉。

男爵府

2018復活節勳章 睛靈勳章

carollam310 發表於 17-3-12 11:40
無啦,今日都無回覆我,我今朝自己坐捷運由西門站去北門站,再行五分鐘到機場捷運站,自助check in,掉低兩 ...

你喺佢Facebook問佢睇吓佢點答嘛

大宅

回覆樓主:

本來昨日見到你個post都好擔心,但昨晚收到司機資料又同佢確認行程,而家順利上車,司機有禮貌,三個人坐六人車好寬敞舒服,第一次用暫時感覺良好

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我上年搵佢包車, 今年復活節都會, 我同簡先生聯絡, 用 whatsapp 溝通

我都想知點解會甩底, 希望佢哋交代一下

子爵府

簡先生就是小宇呀。 我用過兩次, 最近有問他, 好像沒有熱誠回答。

大宅

jaqueenie 發表於 17-3-12 13:02
本來昨日見到你個post都好擔心,但昨晚收到司機資料又同佢確認行程,而家順利上車,司機有禮貌,三個人坐六人車 ...
我四月都包左小宇車隊一日車, 希望不會太差.

別墅

靜初 發表於 17-3-12 18:49
簡先生就是小宇呀。 我用過兩次, 最近有問他, 好像沒有熱誠回答。

我都問過,都唔係太想覆,因我的時間佢講佢已被book,話介紹其他人比我,但一直無再覆我。

我咪搵第二個囉

別墅

剛剛book了他們, 只在 whatsapp 說一天前才通知服務人員聯絡電話, 而家好驚防飛機

別墅

carollam310 發表於 17-3-12 11:40
無啦,今日都無回覆我,我今朝自己坐捷運由西門站去北門站,再行五分鐘到機場捷運站,自助check in,掉低兩 ...

我都 book 左路途行旅,其實睇佢都好近台北車站,點解你會去西門町轉車去台北車站既?

因為我拖住兩老一細,所以想詢問下個路線。謝謝!

珍珠宮

Heyheywoody 發表於 17-5-12 01:45
我都 book 左路途行旅,其實睇佢都好近台北車站,點解你會去西門町轉車去台北車站既?

因為我拖住兩老一 ...
我唔係你問果位JM, 不過我估係因為有西門地下街, 一出就去到酒店附近(西門地下街出口6, 唔係捷運出口6哦), 一出就係台糖, 睇地圖行前少少就係你酒店, 不過不肯定出口6有冇電梯, 唔係拎住行李都幾呢HEA~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

小寶貝兒 發表於 17-5-12 14:51
我唔係你問果位JM, 不過我估係因為有西門地下街, 一出就去到酒店附近(西門地下街出口6, 唔係捷運出口6哦), ...

西門地下街 是與捷運站相連嗎?

珍珠宮

Heyheywoody 發表於 17-5-12 18:43
西門地下街 是與捷運站相連嗎?
係呀, 不過冇乜商店, 所以冇乜人行
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁

尾頁

跳至