自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

25號係天后見到邵美琪
真人好nice同好靚

男爵府

醒目開學勳章

http://talk.cenba.com/forumdisplay.php?fid=180&page=1

男爵府

好媽媽勳章

我都係最鍾意睇大妹同高長勝呢一pair...林保怡真係好好戲呀...佢猛咁求大妹同返佢一齊果幕真係睇到我都鄧佢忟呀...正

大宅

成套野 做得最好 係佢地兩個

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀 ... 佢禁住大妹係地個場
都做得好好 , 佢個個 moment
真係好想大妹同番佢一起 !

反而大妹好理智 .... 知道 catherine
先可以幫到佢 !!

呢集真係好好睇 , 比扮低 b 既 2 妹
同嘈到 c 既 3 妹正好多好多 !

原文章由 LatteLatte2008 於 08-12-27 15:42 發表
我都係最鍾意睇大妹同高長勝呢一pair...林保怡真係好好戲呀...佢猛咁求大妹同返佢一齊果幕真係睇到我都鄧佢忟呀...正

大宅

原文章由 loveyammie 於 08-12-28 00:43 發表
成套野 做得最好 係佢地兩個

我以為成套劇做得最好應該係李司棋添.
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

禁止訪問

大宅

Totally agreed.

When Maggie crying in the car, felt sad for her too.

原文章由 popocat 於 2008/12/26 23:37 發表
一路都好鍾意睇大妹&高長勝呢條線, 最有真實感嘅兩個角色. 邵美琪&林保怡演得好好, 出年視帝我會投比高長勝.
今晚呢集好好睇, 高長勝送頸鏈時大妹連望佢都唔敢….. 最後二人各自傷心, 幾touching. ...

男爵府

李詩琪個角色非常之唔討好呀

原文章由 nnfonder 於 08-12-28 02:22 發表

我以為成套劇做得最好應該係李司棋添.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

sunny 係鍾意高長勝?

大宅

oh, you missed that episode.

Yes, Sunny was gay and the one he loved was Calvin, not Sylvia. Surprise?

原文章由 sandy1425 於 2008/12/28 15:48 發表
sunny 係鍾意高長勝?

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 LatteLatte2008 於 08-12-27 15:42 發表

我都鍾意睇佢2個,最唔鍾意係二妹和哲男一對!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大妹和高長勝這條線加埋Sunny, 真是好好看, 她們都演得好好, 我最鐘意她唔受阿媽控制, 是否司棋姐好似會在劇中死 如果我有個咁貪錢的阿媽, 都要好似大妹一樣, 反抗到底, 但戲中的司棋姐都幾挑通眼眉

大宅

yes, very touching. I think I can feel the same as 大妹.
So Great love that she has to hands-off.

When Maggie was crying in the car, felt sad for her too.
When she was crying in her bedroom.. I cryed as well.

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-28 02:11 發表
係呀 ... 佢禁住大妹係地個場
都做得好好 , 佢個個 moment
真係好想大妹同番佢一起 !

反而大妹好理智 .... 知道 catherine
先可以幫到佢 !!

呢集真係好好睇 , 比扮低 b 既 2 妹
同嘈到 c 既 3 妹正好多好多 !

:e ...

男爵府

今晚先有時間睇返

睇到我喊呀.................
高長勝真係好好戲, 未試過睇男人戲睇到喊

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都好鍾意睇大妹同高長勝呢一 pair
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 mickeyeva 於 08-12-29 00:35 發表
大妹和高長勝這條線加埋Sunny, 真是好好看, 她們都演得好好, 我最鐘意她唔受阿媽控制, 是否司棋姐好似會在劇中死 如果我有個咁貪錢的阿媽, 都要好似大妹一樣, 反抗到底, 但戲中的司棋姐都幾挑 ...

佢阿媽都唔係貪錢,想個女生活過得舒服啫,睇佢點睇陳啓發同高長勝就知道

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 coco_la_nata 於 08-12-28 15:50 發表
oh, you missed that episode.

Yes, Sunny was gay and the one he loved was Calvin, not Sylvia. Surprise?

好Surprise!!!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

做咁耐,最好睇都係呢集

侯爵府

相愛但不能够在一起,好心酸

首頁

尾頁

跳至