論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 彤彤媽1205 於 09-1-2 15:21 發表

send去入境處係冇用,入境處係唔會理個工人點衰點衰,只係知道大家終止合約,只靠我們bk媽講出黎,而家好多比炒的工人通街係,轉個頭又比人請左.

for 入境處 record, 僱主小投訴係冇咩用既, 如果一個賤印比佢既不同僱主投訴過, 入境處就會做下野架啦.

大宅

haha, look like my ex helper - Yomi

原帖由 muimuichu 於 09-1-1 21:33 發表
Name: TRI WXHYUNI EKXXATI (簡稱:YUNX)
Passport No: AK 242XX5
I D Card No.: W8xx421
Date of Birth: 19 October 19x4 (24yrs)
特徵:頸有明顯疤痕
準備生第二胎,一心諗住請個姐姐返黎幫手照顧小朋友,點知居然比 ...

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 deerdeer 於 09-1-2 12:54 發表
Totally agree 好彩炒得快, may God bless you and hope you will not hire this kind of maid anymore...

承你貴言

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 lanlanaRies 於 09-1-2 13:57 發表

果然極品中之極品呀! 真係越睇越把火, 叫佢返鄉下耕田, 拾牛屎啦! 呢d人炒得好呀, 佢咁既本性, 去到邊都一定被人炒到邊呀!! 咁多人死, 又唔見佢死喎??? ...

我都同agent 講,叫佢唔好將呢個垃圾再介紹比人
唔係又會有人受害

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原帖由 muimuichu 於 09-1-2 01:33 發表
Name: TRI WXHYUNI EKXXATI (簡稱:YUNX)
Passport No: AK 242XX5
I D Card No.: W8xx421
Date of Birth: 19 October 19x4 (24yrs)
特徵:頸有明顯疤痕
準備生第二胎,一心諗住請個姐姐返黎幫手照顧小朋友,點知居然比 ...

初時以為請個人返來幫手照顧bb,

點知請左尼條大懶虫 兼無d用
你公開甘攞出來叫大家提防的確做得岩

桐桐2009年1月17日出世2.83kgs.
泳浠2011年3月31日10:01出世2.8kg

伯爵府

係咪要借先?交換黎用囉﹗我做中間人﹗哈哈﹗

原帖由 Charlotte_mom 於 09-1-2 15:49 發表
嘩, 集各樣缺點於一身, 你個印印都算係極品中之極品, 犀利!
難委我屋企果件咁乖都成日俾我99鬧 , 不如借黎激下我99都好

伯爵府

我今日終於送走隻衰印上機
睇住佢入閘
炒佢個日係佢銀包發現押票一張
佢自己話拎左自己條金鏈去押
點知今日隻衰印居然問我"咁佢條金鏈呢?"
痴線架
自己拎野去押,錢就自己袋
仲好意思叫我比返條金鏈佢
係咪有病呀!

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

i'm also seeking a new maid, yesterday fire a super lier and lazy one. my baby is 3 month only

別墅

哇,真係垃圾中的超級垃圾架!

越睇越火滾.

換左我三日都頂不順.mouth:

首頁

尾頁

跳至