自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我女日日洗,但我想佢隔日洗,除非果日玩到出哂汗或夏天。。。日日吹好傷髮

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

coffeentea 發表於 17-4-3 11:07
冬天隔日洗...夏天就要日日洗

伯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

基本日日洗,除非出咗街太夜返就無洗。
亞女大汗出咗汗一陣臭汗味,唔洗唔得。

子爵府

talkative 發表於 17-4-3 11:31
我仔女頭髮好似唔駛錢咁架,一出世已好多,又長,唔敢唔洗

係唔使$wor...阿媽送架嘛
頭髮多好呀……我女幾條毛……想佢多d都難……

男爵府

晚晚沖涼洗頭,我BB

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

出過街一定要洗囉

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

日日冼. 我個女好大汗又長頭髮

子爵府

talkative 發表於 17-4-3 11:37
你睇下

可能就係咁,生完佢地我狂甩頭髮

好Q呀
係呀……佢地黎攞債架嘛……可能你前世欠佢地頭髮今世咪要還lor

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

日日洗

佢細個少頭髮都日日洗,而家洗少日都臭,太大汗

侯爵府

回覆樓主:

我小朋友好大汗,要日日洗

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 sandycherie 的帖子

日日洗.始終而家空氣差.個頭都好易污糟

公爵府

回覆樓主:

日日洗!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

日日洗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

日日洗
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

日日洗
感激遇上你~

男爵府

回覆樓主:

我仔得幾條毛,日日洗好方便
世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

首頁
12345...10

尾頁

跳至