親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

bbbunny 發表於 17-4-13 11:55
白濱有好多溫泉旅館,又有個叫Adventure World 嘅動物園加小量機動遊戲,有白良浜海灘,仲有個Tore Tore魚 ...

珍珠宮

buzz1234 發表於 18-1-10 09:55
請問tore tore village 係乜,我google 找不到,謝謝!

fyi

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

buzz1234 發表於 18-1-10 09:55
請問tore tore village 係乜,我google 找不到,謝謝!

我暑假住過,但唔自駕就好唔方便。

明天會更好~~

大宅

LongRyan 發表於 18-1-10 23:05
我暑假住過,但唔自駕就好唔方便。

請問暑假去熱唔熱?我見佢好多地方都係冇瓦遮頭⋯ Lobby行過去會唔會好遠?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tpyjanet 發表於 18-1-10 23:17
請問暑假去熱唔熱?我見佢好多地方都係冇瓦遮頭⋯ Lobby行過去會唔會好遠?
...

都熱架,要睇你㨂邊隻房型,不過大多幾分鐘可去到。
明天會更好~~

男爵府

育兒性格勳章

終極熊貓 發表於 18-1-10 22:06
fyi

呢個?
www.toretore-village.com

首頁

尾頁

跳至