自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

玩遊戲多數會好嘈,唔怕嚇親BB咩,怕悶不如咪攪百日宴喇
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

kankan2016 發表於 17-4-12 16:26
想百日宴玩的小遊戲冇咁悶,大家有冇建議

我未聽過百日宴玩遊戲, 多數都係影下相

子爵府

啜奶競飲比賽

大宅

回覆樓主:

我去飲只想盡快開席盡快食完走人,最怕玩遊戲呀,睇片環節

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

zhouzhouBB 發表於 17-4-12 17:25
百日宴為阿B而設, 玩傳阿B遊戲啦, 音樂停就要罰,應該幾高興

否則,唔好攪咁多野喇, 食飽就放賓客走人 ...

有諗頭
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

ninjarabbit 發表於 17-4-12 17:48
有諗頭

唔上bk真係會好out,我唔知百日宴都要咁安排

珍珠宮

恩庭寶貝 發表於 17-4-12 17:01
無謂攪咁多野喇,宜家啲人唔想玩㗎,但求快啲食完走人

珍珠宮

回覆樓主:

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

沒有玩遊戲的必要掛,食餐飯傾吓計咪算囉,我都好怕去飲時要睇片呀、遊戲呀、新郎新娘多謝屋企人呀呢D玩節,只想快快食完回家休息,所以如非好友至親,我會選擇唔出席

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

sasa0208 發表於 17-4-12 17:58
唔上bk真係會好out,我唔知百日宴都要咁安排

個遊戲好呀,唔會有得投訴男家定女家抱哂。人人有份!
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

伯爵府

百日宴都要玩遊戲?俾小朋友定大人玩呀?

唔好搞咁多野啦,人地黎飲都係想抱下BB,同BB影下相就滿足架啦

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

我而家先知百日宴都要好似annual dinner咁玩遊戲

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

百日宴為阿B而設, 玩傳阿B遊戲啦, 音樂停就要罰,應該幾高興

笑左

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

百日宴都玩遊戲? 你想玩個B?定亞媽呀?
播音樂傳BB俾各人抱抱.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

俾來賓安樂安靜食餐飯算啦

侯爵府

回覆樓主:

百日宴當然以BB 為主題,點幾個大男人出嚟,一人一樽奶,鬥快飲哂樽奶。
或者俾幾個奶樣本,睇下邊個試得出係人奶,中者有獎。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

傳阿B

認真答: 無謂玩遊戲了,好多時bb要食奶換片扭眼瞓,正常嚟講爸爸媽媽好唔得閒,除非樓主本身唔駛湊bb,有工人/長老代勞

大宅

輪流抱,邊個抱到bb喊的話...人情double! (講笑)

琥珀宮

kankan2016 發表於 17-4-12 16:26
想百日宴玩的小遊戲冇咁悶,大家有冇建議

百日宴玩遊戲?
真心覺得超無聊

首頁
12345...7

尾頁

跳至