親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Lqueenie 發表於 17-4-18 14:49
今次去曼谷好彩地搵到個又平又有禮貌的包車司機, 我個仔發燒, 好多時都想留o係車休息, 司機明明o係車聽車聽 ...

想要包車資料,謝謝

別墅

我也想要,麻煩你PM我,謝謝!

大宅

今次去曼谷好彩地搵到個又平又有禮貌的包車司機, 我個仔發燒, 好多時都想留o係車休息, 司機明明o係車聽車聽 ...

可以PM資料嗎?謝謝!

侯爵府

Pls pm info, thanks!

別墅

可PM資料嗎thx

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

麻煩你比資料我, TKS!
另外想問下, 係幾人車?
[img=500,400][/img]

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

miu~miu 發表於 17-4-20 16:35
麻煩你比資料我, TKS!
另外想問下, 係幾人車?

7人車

男爵府

我8月都會第一次自由行,我只可講簡單英文(即文法不通,單字撘夠),唔知會否好難溝通,你呢個司機係米經租車公司搵?chocolate ville 你自己book 定 司機幫你book?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

shun282 發表於 17-4-20 21:27
我8月都會第一次自由行,我只可講簡單英文(即文法不通,單字撘夠),唔知會否好難溝通,你呢個司機係米經租 ...

司機係FB group介紹的, 簡單英文已OK

Chocolate ville, 我係自己book,fb pm 已可以訂位, 由於我係星期六日去, 餐廳只有一個時間比人, 就係5:00pm, 其他時間要walk in 等, 佢地話留枱10-15mins, 好彩我近6點到仍然留比我

珍珠宮

佢真係好好, 行夜市時, c6電話冇電, 我電話冇SIM card, 就算約實左個時間, 佢都怕我地搵唔到佢, 全程在出口處等我地

男爵府

Lqueenie 發表於 17-4-20 21:51
司機係FB group介紹的, 簡單英文已OK

Chocolate ville, 我係自己book,fb pm 已可以訂位, 由於我係星期 ...
謝回覆

別墅

想要司機資料,請PM

大宅

Pm資料比我(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

rikolee 發表於 17-4-20 23:41
Pm資料比我(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

pls pm me, tks

大宅

Lqueenie 發表於 17-4-20 20:45
7人車

可以比司機資料我嗎?你酒店去機場500baht 係一個人價錢定一架7人車價錢? outlet 多唔多野行呀?

珍珠宮

引用:Quote:Lqueenie+發表於+17-4-20+20:45+7人

原帖由 ballball411 於 17-04-21 發表
可以比司機資料我嗎?你酒店去機場500baht 係一個人價錢定一架7人車價錢? outlet 多唔多野行呀?
...
一架7人車 500baht, 冇其他收費,四面佛到機場25mins

outlet係正常大牌子,其實去開大城可以順便去埋,否則不近曼谷市中心

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Lqueenie 發表於 17-4-21 08:24
一架7人車 500baht, 冇其他收費,四面佛到機場25mins

outlet係正常大牌子,其實去開大城可以順便去埋,否 ...

我都想要資料,煩請pm給我,謝謝。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Lqueenie 發表於 17-4-20 20:45
7人車
唔該哂, 另外想問問, 佢係咪得7人車? 因為我地剛好 7 人, 應該要大小小的車先夠坐

珍珠宮

引用:Quote:Lqueenie+發表於+17-4-20+20:45+7人

原帖由 miu~miu 於 17-04-21 發表
唔該哂, 另外想問問, 佢係咪得7人車? 因為我地剛好 7 人, 應該要大小小的車先夠坐 ...
係,佢係得7人車

珍珠宮

Lqueenie 發表於 17-4-21 12:06
係,佢係得7人車
Thanks~~~~

首頁

尾頁

跳至