跳至

首頁

尾頁

複式洋房

yesterday 去左位元堂問過, 佢地都有坐月package (28日), 分3等package, 1/ 4千幾, 2/ 1萬2千幾, 3/ 2萬幾。 重未包睇中醫

複式洋房

yesterday 去左位元堂問過, 佢地都有坐月package (28日), 分3等package, 1/ 4千幾, 2/ 1萬2千幾, 3/ 2萬幾。 重未包睇中醫

男爵府

請問開刀後幾時可以開始飲?

原帖由 M_E 於 09-2-6 11:37 發表

問返阿媽啦
佢話我果盒係金裝黎架喎

又係喎...我記得有條鹿尾巴係入邊...HEEE

禁止訪問

複式洋房

回覆 # 的文章

因為要開刀. 所以在葯房执着二八方. 普通装葯方先至要$800, 鹿尾羓 10錢 ,高麗參10錢就用着$1350, 不過的貨係正好多. 多謝你的分享.

禁止訪問

複式洋房

請問如果買廿八方, 用咩煲? 係咪用一般湯煲? or
我見有得賣"Smartech 1.5 公 升 迷 你 小 燉 盅 (SC-2015)" 乜都放入去, press個buttom就ok?

原 價﹕HK$298.00

獨 特 迷 你 設 計 適 合 燉 煮 糖 水 及 補 品 等 低 熱╱高 熱 及 自 動 功 能 玻 璃 面 蓋 黑 色 易 潔 陶 瓷 内 膽 不 鏽 鋼 外 殼 尺 寸﹕220 (長) x 200 (闊) x 180 (高) 毫 米 120 瓦 特 1 年 保 用

首頁

尾頁

跳至