影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

尋日先播到第9集.....我係話無記播時, 我已經睇哂...呵呵~~
呢一兩集都係有d拖.
兇手.....我知左啦!! 不過想知點解.....

原帖由 km330 於 09-3-4 10:22 發表
睇晒? 咁快? 字幕出到第八集o乍喎.........
不過第八集真係有小小拖長o左,
我估個兇手係佢親生爸爸囉.......
你o地覺得個兇手係邊個呢?

珍珠宮

係咪真係佢爸爸呀???

原帖由 pikales 於 09-3-4 11:11 發表
尋日先播到第9集.....我係話無記播時, 我已經睇哂...呵呵~~
呢一兩集都係有d拖.
兇手.....我知左啦!! 不過想知點解.....

珍珠宮

可唔可以講比我聽呀, 好緊張呀>>>

原帖由 sarali 於 09-3-12 23:38 發表
係咪真係佢爸爸呀???

男爵府

我睇無記既預告都好緊張, 真係要快d上網睇先得.

子爵府

係咪我蠢呢? 點解我睇到第十集都估唔到凶手是誰呢?

別墅

昨晚睇左大結局,但有D野唔明,有無高人可解答:
1. 點解警方張baseball card唔係鄉田個張,咁鄉田個張去左邊?
2. 最後個議員同丸山咩關系?點解會包庇佢?
3. 唔明點解25年前無人查到丸山,黑目老爸唔係好落力搵兇手咩?
UncleDOS教育資訊網:
http://edu.uncledos.com/

大宅

我並唔係高人, 但我估係咁......
1. 其實成個謀殺案都無晒線索, lee個係比江口搵到真凶o既一個所謂藉口, 唔係點會有戲做呢........
2. 之前都講過, 話個凶手應該係有"有勢力人士"o既把柄, 所以至可以過到"骨".......
3. 丸山都有講過, 佢以為實比人捉到, 但突然黑目老爸比人調走o左, 所以件案就要草草了事o黎close file囉.....

希望解答到妳o既問題喇......

原帖由 Auntie-DOS 於 09-3-19 01:25 PM 發表
昨晚睇左大結局,但有D野唔明,有無高人可解答:
1. 點解警方張baseball card唔係鄉田個張,咁鄉田個張去左邊?
2. 最後個議員同丸山咩關系?點解會包庇佢?
3. 唔明點解25年前無人查到丸山,黑目老爸唔係好落力搵兇手咩? ...

水晶宮

洗ng洗追架, 定係集集ng同單元架
我睇哂敗犬女王就會睇lee套架la
原帖由 km330 於 09-3-20 21:23 發表
我並唔係高人, 但我估係咁......
1. 其實成個謀殺案都無晒線索, lee個係比江口搵到真凶o既一個所謂藉口, 唔係點會有戲做呢........
2. 之前都講過, 話個凶手應該係有"有勢力人士"o既把柄, 所以至可以過到"骨"....... ...

別墅

近期佳作,值得推介!

洋房

好似好吸引喎~~有邊個做架?
愛就宅一起要 一星期先睇到一次
想睇下其他劇頂下引先~

首頁

尾頁

跳至