自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

公爵府

回覆樓主:

一個人要執迷不悟, 你無法幫到他, 只能為他祈禱, 求神去引領他!

你也繼續請教會為你家祈禱, 禱告托住你一家!

這些日子一定很痛苦, 加油, 祝福你!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個男人工都轉咗?

珍珠宮

katherine.k 發表於 17-11-20 16:29
其實樓主不如post你老公和c女士張相出黎,比高登仔幫忙起吓底 究竟發生咩事
...

複式洋房

回覆 cy101 的帖子

個男人工都轉咗?================
我老公份工經常要四處公幹, 香港沒有固定OFFICE
昨日他告訴我沒有返工成年 (當然我不知道真假)

伯爵府

我第一次睇,就唔似關咩宗教事,根本係你老公跟左人走,而且你都要負上一定責任,有心搵,唔見的第一天就已報警, 有需要要等到你覺得想見佢先搵?
我相信樓主自己都已經知道老公另有他人

水晶宮

2heiBBmama 發表於 17-11-20 16:26
之前睇過……內容好熟喎!

翻炒

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好熟喎,好似睇過
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

伯爵府

losttoa 發表於 17-11-20 16:20
內容好熟,請問你好耐前係咪曾經出過post?

之前見過呢個 post 點解又再講一次, 你老公仍然無返屋企嗎

複式洋房

回覆 minikin 的帖子

我第一次睇,就唔似關咩宗教事,根本係你老公跟左人走,而且你都要負上一定責任,有心搵,唔見的第一天就已報警, 有需要要等到你覺得想見佢先搵?
我相信樓主自己都已經知道老公另有他人

==============================

我做錯了, 我應該他第一天不回家就著緊找他
我半年後先有報警, 警察不受理,但當值警員好好人,幫我打電話找我丈夫
我丈夫同警察沒有失蹤, 之後再打給叫我不要攪事.

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

raylam98 發表於 17-11-20 16:40
回覆 cy101 的帖子

個男人工都轉咗?================
你地仍有聯絡?

侯爵府

回覆樓主:

樓主當初點解會同老公結婚,你老公講到呢20年只係負緊責任。你最大問題係錢,你哭哭啼啼用苦肉計都無意義,不如馬死落地下,努力生活,天無絕人之路,亦唔好咁軟弱,輕言去攞CSSA, 你係仔女榜樣。

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

樓主,我也記得你。果時睇完你既post,心裏密密希望你老公會回頭。無諗過結果都係要分開。希望你之後可以活得好好!

複式洋房

回覆 choc_choc 的帖子

樓主當初點解會同老公結婚,你老公講到呢20年只係負緊責任。你最大問題係錢,你哭哭啼啼用苦肉計都無意義,不如馬死落地下,努力生活,天無絕人之路,亦唔好咁軟弱,輕言去攞CSSA, 你係仔女榜樣。

==================================
謝謝!
我兩年都是不停工作, 不停照顧子女
還有我的家人支持我

我祇係搵地方去表達番我這兩年情感, 並無意思去求大家可憐

侯爵府

2018復活節勳章

raylam98 發表於 17-11-20 16:16
首先,我是一位受害者,自從我們在兩年前認識了這位“C女仕”,我和我的兒女便踏入一個惡夢的深淵,我和我 ...

我記得個post呀

我覺得個C女士好有問題囉~

男爵府

回覆樓主:

男爵府

小三...都可以話另類邪教黎既
好喇唔講笑, 好多人有外遇都會變左另一個人咁
所以樓主既然佢對你地大細都不聞不問
我諗佢呢十年八戴亦會如是
除非個位女士將佢揸乾渣淨, 一個仙都冇, 再離佢而去
咁我諗你先生先會驀然回首架喇

好多人都係教會入面搵食
呢個係事實.... 只係不幸地你先生中左計
通常呢D人把口都好叻, 亦識捉心理
所以你都無謂再同佢地糾纏
生活費我相信佢地唔會俾架喇
試下尋求下區議員/社工既幫助
睇下經濟上可唔可以拎多D緩助減輕負擔

男爵府

回覆樓主

你老公仲有無搵佢父母?上門問下

伯爵府

咁你一開始就放左手,你心中都已否定左邪教呢個POINT 啦
個post 開個咁既名...
好誤導人

複式洋房

回覆 teaspoon 的帖子

想請問,你老公父母仲係度嗎?有無兄弟姐妹?姨媽姑姐?過時過節佢父母無搵佢?咁報失蹤人口吧

=================================

我老公父母很早已不在, 他的兄弟姐妹及揍大佢的姑媽都找不到他

侯爵府

raylam98 發表於 17-11-20 16:48
回覆 choc_choc 的帖子

樓主當初點解會同老公結婚,你老公講到呢20年只係負緊責任。你最大問題係錢,你哭 ...

明白你只係想上網發洩一下情緒,不過這個同宗教無關係,是夫妻感情生變,既然覆水難收,撇脫離婚,好好工作、好好照顧孩子吧

首頁
12345...9

尾頁

跳至