嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

但不嬲知道pampers 係要剪多樣印花, 會keep 個袋~

原帖由 princess_kiki27 於 09-2-24 20:44 發表
其實之前pampers咪又係咁
一時又話要藥房標籤,一時又要咩貼紙咁

大宅

好媽媽勳章

Me too, 只儲個印花, 冇儲其他呀!

大宅

好媽媽勳章

分明搵人笨
唔想送出咁多gifts:;pppp:

佢28分一份禮物, 我原本可以換到4包, 而家先換到1包

原帖由 gion 於 09-2-24 20:05 發表
呢d好明顯係恰消費者,唔想送禮物都唔洗出埋d咁低裝既哪乍招數! 臨到最尾一刻先要求多多,咩公司黎架呢間!

我聽日一定去投訴呀!

太賤格!

禁止發言

好媽媽勳章

回覆 # 的文章

別墅

Me too, 正衰人

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 # 的文章

Me too

子爵府

送得咁衰格不如唔好送啦 !!!

洋房

我都係儲開Pampers嫁,但我就冇keep成個袋,我淨係剪低佢地次次都要既野,好似話barcode呀,熊仔呀,同埋片數囉。之後我就會將每一包既呢3樣野釘埋一齊,方便儲藏。我覺得Pampers印花好有用,有時可以換片,有時又可以+$換其他bb用品。

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係,我覺得有分就得啦!又要咁多嘢,用COUPON買佢D片已經無咗分啦!而家仲要咁多嘢

題外話:有無人知FITTI印花有咩用?

大宅

你可以照留番d分數格先, 因用huggies d coupon要藥房剪走個分數格的 (唔知將來仲係唔係), 咁到時你咪有一個"完整"的包裝袋囉...

我今次都係咁啱有幾個吉袋未處理, 先換到一包褲仔咋... 以後真係要成個包裝袋留起...

原帖由 irispktsang 於 09-2-24 20:49 發表
這一年來儲的分數印花起不是無用?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 細BB 於 09-2-27 13:40 發表
我都係,我覺得有分就得啦!又要咁多嘢,用COUPON買佢D片已經無咗分啦!而家仲要咁多嘢

細BB媽咪
集齊3分, 就可獲得Fitti菲比護膚濕巾10 片裝。

集齊8分, 就可獲得Fitti菲比護膚濕巾40 片裝。

集齊48分, 就可獲得Fitti菲比中碼,大碼或加大碼換領券一張。

大宅

好媽媽勳章

其實由亞b出世已用佢, 唔明點解次次優惠都要"留難"我地, 等我係咁儲條碼, 唸住遲d有用, 而家又d 樣又個樣, 好似玩我地咁, 有d激氣, 想轉其他牌子

原帖由 細BB 於 09-2-27 13:40 發表

別墅

我平時都儲起d分數, 我都精啦, 連埋黐住d 碼 & 片數一齊剪低, 儲咗成 40 個, 諗住今次實換到啦, 點知噤大間公司都噤cheap, 誅多留難, 噤小家唔好送啦, 把火用翻日本尿片
小家精"金伯利"
教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

大宅

好媽媽勳章

有冇人打去投訴呀??

大宅

Huggies ~ Bad experience~~!!!

我用緊Huggies, 是由Pampers 轉用的!從來冇貪過佢地一點Jetso.
上次推廣話填寫資料,fax BB 資料就可換到一包試用裝,我以經在佢地發出Promotion做妥要求,點之成個月冇feedback, BK 媽咪有很多遲過我都換了!
寫e-mail同佢講就一個唔該寄回4條咁大把俾你!e-mail問佢為何這樣,就覆都唔覆,都唔知咩公司黎! 唉!

大宅

I store the wrong "Nos. of diaper" part! Sigh!!

男爵府

醒目開學勳章

我有中碼既5分分數格x3
希望換huggies 褲仔7分分數格

民房

回覆 # 的文章

想請問huggies 褲仔7分分數格有什麼換?
豬仔仔媽咪

男爵府

誠徵 huggies L碼 60片 7分 分數格 2 個

各位媽媽...
有無 huggies 尿片分數格 (L碼 60片 7分) 2 個?
可平讓呀~
如有請 PM 我,thx a million~

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 天賜晶瑩 於 09-2-27 18:17 發表

細BB媽咪
集齊3分, 就可獲得Fitti菲比護膚濕巾10 片裝。

集齊8分, 就可獲得Fitti菲比護膚濕巾40 片裝。

集齊48分, 就可獲得Fitti菲比中碼,大碼或加大碼換領券一張。 ...
點解我揾唔到D分數?我睇曬成個袋都唔見,集齊D分可以去邊度換?

首頁

尾頁

跳至