影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

tt,
係咩?我依家周圍游都唔見喎!
其實咩人都有,件事都過左咁耐,俾條生路人行啦!人家話復出,少d勇氣都唔得!
原帖由 chinatea 於 09-2-26 21:50 發表

出面自由講二嬌復出,入面有個"女人"真係唔知話佢文彩好呀定係夠細緻,形容哂人地D野出來,如果話佢係女人就真係有懷疑,佢形容成咁似D成日上咸網講咸經D男人.

話哂呢個女人網來,咁多女人好似比佢掛哂件野出來講,大姊 ...

男爵府

醒目開學勳章

esw,有心啦,屎仔無事啦,我通常8點幾就放工

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 lyf 於 09-2-26 22:00 發表
路人,

你生左個bb呀?尾尾係咪bb呀?

佢個尾尾係偷人架,食奶粉添架....

<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 twinky628 於 09-2-26 22:18 發表
esw,有心啦,屎仔無事啦,我通常8點幾就放工

屎太..你幾時有假呀?早幾 日希希叫我整朱古力麵包佢食,我一諗起D咖色又諗起你,等星期日我真係整幾舊屎比你睇下.

下個月我牛一哦又攪下聚會啦,不過小左心心,小路會有失戀感覺者.
<br><br>

水晶宮

原帖由 ESW 於 09-2-26 22:01 發表
tt,
係咩?我依家周圍游都唔見喎!
其實咩人都有,件事都過左咁耐,俾條生路人行啦!人家話復出,少d勇氣都唔得!

如果呢幾個唔係藝人就唔會比人咁追殺啦,睇個女人打埋D野,講哂女人D器官出來咁細緻去形容都唔知咩人來.

如果佢係女人,佢自己就好似掛左出來比人睇咁LAW.
<br><br>

男爵府

醒目開學勳章

tt,我真係等你o的屎包架,哈哈,未見過嘛,係囉心心又就走,不過話時話早排我發夢見到wingso有左呀,

子爵府

大廚勳章

Hi Hi

轉左新舖,我都要食番碗麵先

原帖由 chinatea 於 09-2-26 10:05 發表
唔覺唔覺又要開新舖啦,多謝大家比面,送碗麵過大家食.

大宅

我仲以為係你有左添!
原帖由 twinky628 於 09-2-26 22:39 發表
tt,我真係等你o的屎包架,哈哈,未見過嘛,係囉心心又就走,不過話時話早排我發夢見到wingso有左呀,

子爵府

大廚勳章

嘩, 佢係乜野人黎架?? 呢d野, 點寫得落手呀?? 唔通佢係寫咸濕故仔既作家??

原帖由 chinatea 於 09-2-26 22:36 發表

如果呢幾個唔係藝人就唔會比人咁追殺啦,睇個女人打埋D野,講哂女人D器官出來咁細緻去形容都唔知咩人來.

如果佢係女人,佢自己就好似掛左出來比人睇咁LAW. ...

大宅

駛唔駛講都咁白呀! 咁一定係男人啦!
原帖由 chinatea 於 09-2-26 22:36 發表

如果佢係女人,佢自己就好似掛左出來比人睇咁LAW. ...

子爵府

大廚勳章

屎太,

幾時到你有bb呀??

原帖由 twinky628 於 09-2-26 22:39 發表

大宅

可能係咸濕佬呀!
原帖由 超儀烽藍 於 09-2-26 22:42 發表
嘩, 佢係乜野人黎架?? 呢d野, 點寫得落手呀?? 唔通佢係寫咸濕故仔既作家??

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

TT咁講完我仲無興趣去睇忝呀!最憎人講埋晒D衰野!!心心走,我地個個都失戀啦!點止我一個! 今晚我整左竹蔗茅根水呀!!正!!

男爵府

屎太,比你嘅
http://www.hkreporter.com/myradio/search_program.php?first_time=1&keyword=%E6%BD%98%E7%B4%B9%E8%81%B0

男爵府

原帖由 chinatea 於 09-2-26 22:29 發表

佢個尾尾係偷人架,食奶粉添架....
:;pppp: 咩啫!

男爵府

原帖由 lyf 於 09-2-26 22:00 發表
路人,

你生左個bb呀?尾尾係咪bb呀?
lyf,唔係我架,係我幫表姐湊咋

男爵府

原帖由 小路 於 09-2-26 22:48 發表
TT咁講完我仲無興趣去睇忝呀!最憎人講埋晒D衰野!!心心走,我地個個都失戀啦!點止我一個! 今晚我整左竹蔗茅根水呀!!正!! ...
心心走咗之後,邊個整好嘢比我食喎!

男爵府

醒目開學勳章

我呀,其實而家有o的唔想生,因為真係屎仔都就讀小學,我又可以自由o的,所以都係再諗諗先

水晶宮

屎人我上次整左一次屎形包架啦,我衰到係頂加粒黑提子上去,我卷得佢好靚架啦,點知一發酵...撞鬼LAW好似屙爛果D,咩形都見唔到,就一埋野咁我見到都覺肉酸.

不過前日整到啦,我用瓣仔方法就夠硬身,一於送你一埋屎.

亞WING如果睇到就開心啦,
<br><br>

首頁

尾頁

跳至