跳至

首頁

尾頁

別墅

3月23日我ok呀! 不過推bb車去黃金海岸會唔會不太方便?(上落巴士) 其他媽媽是否都是自己一個帶bb出去? 如果係咁會唔會市中心方便一些? 不過就要想想去邊度tea一tea先啦!

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 karmanf 於 09-3-14 13:11 發表
3月23日我ok呀! 不過推bb車去黃金海岸會唔會不太方便?(上落巴士) 其他媽媽是否都是自己一個帶bb出去? 如果係咁會唔會市中心方便一些? 不過就要想想去邊度tea一tea先啦! ...

市中心都可以ga.....去過food court 附近有間避風塘,好似唔算好多人,又有tea set....都ok,可以諗諗 若有更好提議....非常歡迎

如3月23日2:30pm有興趣tea 一 tea 0既mami請 fill in your name(anyway, 人數不限, very casual):
1. maypig
2.
3.
4.

大宅

可唔可以報定名先??因bb20號打一歲針,唔知23號呢日會唔會有燒呢..(最好就唔好啦)如果燒,我就唔黎喇,ok??同埋會唔會考慮cafe咁呢??
如3月23日2:30pm有興趣tea 一 tea 0既mami請 fill in your name(anyway, 人數不限, very casual):
1. maypig
2.cpcat

別墅

Cafe都好噃, 在那裡有好地方呢? 冇記錯"避風塘"已結業, 而家好似是一間韓國餐廳.

1. maypig
2. cpcat
3. karmanf

侯爵府

Cafe都好噃, 在那裡有好地方呢? 冇記錯"避風塘"已結業, 而家好似是一間韓國餐廳.

1. maypig
2. cpcat
3. karmanf
4. cokikaki

侯爵府

原帖由 karmanf 於 09-3-16 12:22 發表

1. maypig
2. cpcat
3. karmanf ...

oh........唔知原來"避風塘"已結業,cafe 都好喎,但知唔知有邊間好坐?

大宅

屯門好似無咩cafe咁,我上網睇過,唔知呢間o唔ok呢?http://member.alive.hk/davinci/
有無人去過呢間野呢..

侯爵府

原帖由 cpcat 於 09-3-18 01:35 發表
屯門好似無咩cafe咁,我上網睇過,唔知呢間o唔ok呢?http://member.alive.hk/davinci/
有無人去過呢間野呢..

有人問過,果到地方細,話無地方俾我地放BB車,到時會係收車既多!!不過我地可以睇下今次有幾多人先再決定!!

再唔係PIZZA HUT,茶樓都OK!!
韓屋我食過幾次,環境都OK,但燈光就效暗囉!!

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-3-18 17:38 發表

有人問過,果到地方細,話無地方俾我地放BB車,到時會係收車既多!!不過我地可以睇下今次有幾多人先再決定!!

再唔係PIZZA HUT,茶樓都OK!!
韓屋我食過幾次,環境都OK,但燈光就效暗囉!! ...

去邊樹tea冇所謂...韓屋我仲未試過,可以試....流金歲月都係好選擇,tea set 好抵,地方算寬敞.....anyway, 正如cokikaki 話齋睇下今次有幾多人先再決定好了,PIZZA HUT,茶樓我都OK!!....仲有幾日慢慢揀。

大宅

韓屋食d咩架??

侯爵府

原帖由 cpcat 於 09-3-19 19:12 發表
韓屋食d咩架??

我估 korean food..........

複式洋房

韓屋-我食過幾次, 次次都係食SET架$48-68度, 但TEA就未試過.
23號我都想去啊! 但工人放假, 要看屋, 如果唔係好耐都應該可以出一出嘅.

侯爵府

原帖由 maypig 於 09-3-19 01:14 發表

去邊樹tea冇所謂...韓屋我仲未試過,可以試....流金歲月都係好選擇,tea set 好抵,地方算寬敞.....anyway, 正如cokikaki 話齋睇下今次有幾多人先再決定好了,PIZZA HUT,茶樓我都OK!!....仲有幾日慢慢揀。 ...

韓屋既資料可以睇下lee到,
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=26860

果到有bb凳,不過就要睇返bb多唔多郁動,驚野食一到,bb就向前wer~~

大宅

咁不如就韓屋,有無人反對??

侯爵府

原帖由 cpcat 於 09-3-21 21:13 發表
咁不如就韓屋,有無人反對??

good ar..........

大宅

確實~!!3月23,韓屋,2:30pm~!!即刻聽日喇...
大家pm電話,以便聯絡

別墅

各位, 我明天來不到呀! 小b今天發燒呀, 而家仲燒緊, 要下次gathering才出來啦! 家擔心緊佢出玫瑰疹呢!

侯爵府

原帖由 karmanf 於 09-3-22 22:10 發表
各位, 我明天來不到呀! 小b今天發燒呀, 而家仲燒緊, 要下次gathering才出來啦! 家擔心緊佢出玫瑰疹呢!

小b最緊要....我地下次再約過....先好好照顧小b

侯爵府

原帖由 cpcat 於 09-3-22 15:05 發表
確實~!!3月23,韓屋,2:30pm~!!即刻聽日喇...
大家pm電話,以便聯絡

good........聽日見

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-3-21 15:03 發表

韓屋既資料可以睇下lee到,
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=26860

果到有bb凳,不過就要睇返bb多唔多郁動,驚野食一到,bb就向前wer~~
http://i2.photobucket.com/albums/y34/cokikaki/CIMG4470.j ...

0岩0岩睇左openrice既comment, 韓屋真係劣評幾多喎, anyway, 今次gathering 有時間join 既mami 唔多, 我地可以隨時改架步,(流金歲月好唔好??).....明早電話聯絡再作實好嗎??

首頁

尾頁

跳至