自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

It is exactly the same case as me. I bought the courses long long time ago. I was pregnant last year and would like to use those coupon now but it is closed! What can I do? Is there any compansation for us? It is quite a lot of money! Hope to have some advices!!!!!!

洋房

無良公司!
如果有好多coupons, 咪好慘?
現在, 在美容院買course, 都要想清楚, 不宜買太多!

別墅

佢哋買一送一真係好吸引!
原帖由 bb_bb_bb 於 09-3-8 00:14 發表
無良公司!
如果有好多coupons, 咪好慘?
現在, 在美容院買course, 都要想清楚, 不宜買太多!

複式洋房

我都係受害者....
係bk聽另一啲c9講佢朋友試過揾瑪花,會free返d course俾佢,我都打咗去問....約左今晚...希望真係可以啦...我都唔知得唔得架...到時立即話俾大家聽.

係今時今日,仲突然間冇晒d course,真係好慘...

:hammer: :hammer:

大宅

乜咁”無良”嫁,連自己D學徒都唔放過。無陰公

原帖由 沙沙 於 09-3-6 16:03 發表
妹妹打黎話無工開喇..全線摺...仲未出糧...前幾日返工已經無左D機...公司有乜..D同事都'立'得就'立'...佢'立'左幾包減肥茶咋....佢間公司真係有心呃人..上個月仲叫D學徒比萬9蚊學course..分期付款..好在妹妹唔係學徒 ...

複式洋房

我尋晚去左啦,佢地都真係free返好多俾我,亦幫我用電腦做左個分析.佢都有問我加唔加一d,不過我就想睇定d先,話晒都仲有d驚,佢態度都好好,最終都冇迫到我。
我做左一次見好似都幾好,d人又ok,咁咪買左3支膏返屋企囉。我覺得大家受害者都可以去試吓既,反正又唔駛錢..試下冇妨.
:hammer: :hammer:

大宅

我仲有成20000元course係佢度 , 見過鬼仲唔怕黑咩......買個教訓囉 ~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 aidenng2003 於 09-3-10 16:55 發表
我尋晚去左啦,佢地都真係free返好多俾我,亦幫我用電腦做左個分析.佢都有問我加唔加一d,不過我就想睇定d先,話晒都仲有d驚,佢態度都好好,最終都冇迫到我。
我做左一次見好似都幾好,d人又ok,咁咪買左3支膏返屋企囉。我覺得大家受害者都可 ...

Really? Let me try try sin....

子爵府

[url=http://www.elimy.com]

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

咁咪好曪。等我話番比我個fd先。

原帖由 aidenng2003 於 09-3-10 16:55 發表
我做左一次見好似都幾好,d人又ok,咁咪買左3支膏返屋企囉。我覺得大家受害者都可 ...

別墅

水療瘦身~4間全線摺左

But 'Ma Fa' course is expensive !
After they offer free course, and if I have taken, I will have to join their new course later la !!!

首頁

尾頁

跳至