自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

I don't care her marital status and did cosmetic surgery or not. She just not attractive, doesn't like a star...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢聲線唔錯夠厚
不過佢咬字冇尾音
字同字之間唔連繫
如果大家有聽佢其他歌
可能都會發覺佢唔太帶動到歌嘅感情
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

已經係人家老母就係人家老母 o既 身份,又成日話舊屎未紅時點捱過 ..... 咁就唔該唔好扮晒低 B lar,唔知佢識唔識入廚煲粥仔比女食 gar 呢

人家 Kelly 係千金小姐出身,jar 刀都無佢咁騰雞 lar
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

原帖由 premum2006 於 09-3-21 23:55 發表
佢聲線唔錯夠厚
不過佢咬字冇尾音
字同字之間唔連繫
如果大家有聽佢其他歌
可能都會發覺佢唔太帶動到歌嘅感情

Agreed. But she is quite good when compare with other singers in her generation. For 囍帖街, I like So Wing Hong's version more than hers.

水晶宮

仲話第一次拖地! , 千金小姐????

原帖由 hehalady 於 09-3-21 23:59 發表
已經係人家老母就係人家老母 o既 身份,又成日話舊屎未紅時點捱過 ..... 咁就唔該唔好扮晒低 B lar,唔知佢識唔識入廚煲粥仔比女食 gar 呢

人家 Kelly 係千金小姐出身,jar 刀都無佢咁騰雞 lar ...
自由太多會令世人失去平衡

男爵府

睇佢煮餐飯都做到咁,一睇就知係扮野啦,以前未紅時唔駛食飯既。我覺得佢唱歌冇乜特別,又唔夠氣,沒有一首歌好聽,外型更加唔掂,冇台風冇台型。

男爵府

真係其怪,之前謝安娸未紅嗰陣有好多讚佢架,点解今日咁多人跞佢

男爵府

佢個特輯好冇聊, 都唔知做乜

大宅

原帖由 maybaby 於 09-3-22 00:12 發表
真係其怪,之前謝安娸未紅嗰陣有好多讚佢架,点解今日咁多人跞佢

Before, her style is quite down to earth. But now her style change a lot. I can say that it doesn't suit her.

Her education background, and character may help to differetiate her from other singer. Her company didnt get use to it. Her thick make up makes her has no difference with Joey.

I don't care anyone has cosmetic surgery or not. To me, cosmetic surgery is similar to make up, just a permanent way (if there's no accident).

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我同老公都唔鍾意佢,佢唱歌真係唔覺好似d人講到咁掂囉!!
我聽過佢唱現場,真係唔夠氣
不過可能佢賣既歌多人喜歡掛!?
但我同老公就唔係咁鍾意~

禁止訪問

大宅

原帖由 littlebobo113 於 09-3-22 00:13 發表
佢個特輯好冇聊, 都唔知做乜

agree, 個特輯真係好無聊...........
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

子爵府

原帖由 LongRyan 於 09-3-21 23:21 發表
我都勁唔鐘意佢, 佢d唱功, 一拍埋容祖兒度直情現晒形. 頭先佢個特輯一做我就即刻轉台.

我都唔鬼睇.見到佢都唔開胃呀.
我都唔覺得佢唱歌得 佢唱歌又唔夠氣
佢真係死好彩
講唱功 我覺得鄭融同阿fi ,阿大麻家姐 都好過佢啦...

但真係唔夠佢好運囉
好心佢cut頭髮啦.見到佢個死人頭 唔知點解覺得好似見到個議員 o甘 想死
我c6都忍唔住要嗌佢一句收皮姐

............................................

珍珠宮

講唔出點解我唔鐘意佢 ~~

唱歌又唔係特別好聽, 現場 live 就更唔掂
無線實在太 hard sell

等待驗證會員

我都唔鍾意佢``假到死``

珍珠宮

好媽媽勳章

佢岩岩出道時我睇好佢架,
覺得佢會接JOEY棒做天后,
佢果時的歌, 如愁人節等唱得好特別好有味道,
但事業正要如日方中時居然走去生仔,
真係多麼不智,
搞到依家佢身份監介,
人地認為佢係C9, 佢覺得自己未嫁咁,
加上唱歌愈來愈退步,
睇黎佢都唔會紅得起.

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

原帖由 mydearbb 於 09-3-22 02:36 發表

講中晒~~ Agree

And 傻BB & echoo~Agree too

我都要agree 埋一份呀
我聽佢唱歌 仲以為係鄧走音呀...
oh my god

大宅

原帖由 maybaby 於 09-3-22 00:12 發表

首頁
12345...6

尾頁

跳至