嬰兒用品

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

畀面勳章

咁即幾錢港元呀?

原帖由 domsdoms 於 09-3-28 01:09 發表
i got a friend to buy it from UK mothercare for me and then bring back to hk as she was on holiday... the quest model was on sale around xmas and costs only 95 pounds

伯爵府

around 1100

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 01:20 發表
咁即幾錢港元呀?

男爵府

畀面勳章

你就好啦有人幫你買....1100新車仲要係QUEST好抵呀.....好衰GA講出黎等我羨慕你

瑪瑙宮

好媽媽勳章

請問有無 link 呀 ???

我有 fd 7 月番, 買唔到甘平 .... 我都想搵人
去 look 下幾 $$ 呀 !! $ 1300 都好麻 .....
ha ha ha !!!

唔該哂你先

原帖由 domsdoms 於 09-3-28 01:09 發表
i got a friend to buy it from UK mothercare for me and then bring back to hk as she was on holiday... the quest model was on sale around xmas and costs only 95 pounds

男爵府

畀面勳章

點解我d朋友唔番黎既

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 01:51 發表
請問有無 link 呀 ???

我有 fd 7 月番, 買唔到甘平 .... 我都想搵人
去 look 下幾 $$ 呀 !! $ 1300 都好麻 .....
ha ha ha !!!

唔該哂你先

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

唉, 為左 $ 1100 - $ 1200 既 QUEST
真係肉酸 D 都要問下人啦 .....

唔 G 易唔易搵既呢 .... 佢係一個 2X 既 C 令
仔呢架咋

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 01:41 發表
你就好啦有人幫你買....1100新車仲要係QUEST好抵呀.....好衰GA講出黎等我羨慕你

男爵府

畀面勳章

平幾百喎..梗係問下佢啦

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 01:58 發表
唉, 為左 $ 1100 - $ 1200 既 QUEST
真係肉酸 D 都要問下人啦 .....

唔 G 易唔易搵既呢 .... 佢係一個 2X 既 C 令
仔呢架咋

伯爵府

其實係外國買MACLAREN多數係網上買的, 英國都不是最平, 最平係在美加買

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 02:03 發表

伯爵府

http://www.amazon.com/Maclaren-Triumph-Stroller-Coffee-Brown/dp/B000LY0EUQ

你可以看看這些網

瑪瑙宮

好媽媽勳章

唔該你先 .... 不過都要 us $ 220 甘唔係
同 hk 差唔多咩 ??

同埋想問下 quest sport 同 mod 有咩唔同
呀 ??? 唔該哂

原帖由 Bellemami 於 09-3-28 02:09 發表
http://www.amazon.com/Maclaren-Triumph-Stroller-Coffee-Brown/dp/B000LY0EUQ

你可以看看這些網

伯爵府

這只是其中一個網站, 你可以SEARCH下其他網的, 因我之前找過有其他網係好多時有特價的, 只是一時間記不起, SPORT同MOD只係顏色同花款不同, FUNCTION一樣的, 個人覺得MOD ARM女仔用多D, SPORT就ARM 男仔用, 我兩個囡都是用QUEST MOD限量版的

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 02:15 發表
唔該你先 .... 不過都要 us $ 220 甘唔係
同 hk 差唔多咩 ??

同埋想問下 quest sport 同 mod 有咩唔同
呀 ??? 唔該哂

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我 fd 上網 check 左而家 quest sport
要 $ 145 磅..... 為起都要 hk $ 1500

原帖由 Bellemami 於 09-3-28 02:07 發表
其實係外國買MACLAREN多數係網上買的, 英國都不是最平, 最平係在美加買

瑪瑙宮

好媽媽勳章

可能 xmas 先係最平...... 而家差唔係好多

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 02:03 發表

大宅

好媽媽勳章

如果你有親戚朋友有AE card, 去mothercare買maclaren真係平好多, 又多款! 我舊年12月買要$16xx, 我細妹有9折就即係$14xx, 我覺得好抵呀! 如果你既bb已經有16個月大, 可以買另一隻款而係較唔到椅背高度既 (我唔知叫乜野model, 好似叫sports), 平啲大約$1000.

我覺得maclaren好用呀, 易推又輕身, 單手摺車都得, 行車時好穩陣, 雖然貴啲但值ga!

伯爵府

無得較角度的那架叫volo呀, 都要成千蚊呀, 我初初就係買左架volo比大囡, 後來覺得睡得不好, 就換左quest啦

原帖由 Flo0602 於 09-3-28 12:07 發表
如果你有親戚朋友有AE card, 去mothercare買maclaren真係平好多, 又多款! 我舊年12月買要$16xx, 我細妹有9折就即係$14xx, 我覺得好抵呀! 如果你既bb已經有16個月大, 可以買另一隻款而係較唔到椅背高度既 (我唔知叫 ...

男爵府

畀面勳章

我唔0想買volo,因腳位無得拉長,同無得較,佢地訓得唔舒服,我想買quest就係想腳位可拉長,

原帖由 Flo0602 於 09-3-28 12:07 發表
如果你有親戚朋友有AE card, 去mothercare買maclaren真係平好多, 又多款! 我舊年12月買要$16xx, 我細妹有9折就即係$14xx, 我覺得好抵呀! 如果你既bb已經有16個月大, 可以買另一隻款而係較唔到椅背高度既 (我唔知叫 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 12:52 發表
我唔0想買volo,因腳位無得拉長,同無得較,佢地訓得唔舒服,我想買quest就係想腳位可拉長,

我個女都係用緊quest, 咁功能好啲就自然貴啲, 我有朋友既bb用緊volo, 佢話因為平啲喎! 如果佢既bb要係車仔訓覺就要用頸"cool"去固定住個頭, 我覺得好麻煩同埋個bb會訓得唔多舒服囉.

男爵府

畀面勳章

係呀我知呀..volo係好平tim,我尋日見荷花有架8xx左右咋..但我都無動搖呢

原帖由 Flo0602 於 09-3-28 13:07 發表

我個女都係用緊quest, 咁功能好啲就自然貴啲, 我有朋友既bb用緊volo, 佢話因為平啲喎! 如果佢既bb要係車仔訓覺就要用頸"cool"去固定住個頭, 我覺得好麻煩同埋個bb會訓得唔多舒服囉. ...

珍珠宮

畀面勳章

現在經濟那麼差,幫得到就幫,各位媽咪需要ae卡通知我,thx!

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 00:51 發表
點解你會咁好人GA呢

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁
12345...11

尾頁

跳至