親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

民房

Would you pls also PM me? I'd go in mid-May.

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

I am interested in the 租車 services, please PM to me, thanks

民房

高雄墾丁包了車有冇人想一齊坐?

原帖由 bblamcc 於 09-3-28 03:11 發表
請問有沒有人試過由高雄機場直接乘公共的士到墾丁 ?
如有, 車資大約是多少 ?
還有, 台灣的公共的士可載多少乘客 ?
謝謝 !!

民房

7月中去包了七人車有冇人想分租一齊坐?

我家兩大一三歲幼兒,七月中出發,先去台中清境五天,台中高鐵去高雄,高雄墾丁五天,兩程都包了車,但朋友家忽然甩底!有冇人想分租一齊坐去?我行程如下:

高雄墾丁段:﹙全程NT5000,大小丁哥駕車)
15/7 中午到高雄左營開車去四重溪﹙我住茴香﹚
16/7 早餐後去墾丁﹙當日去海生館和南灣駕小艇﹚之後返大灣凱撒酒店
17/7 是日自己去浮潛,不用車
18/7 午飯後墾丁返高雄﹙85大樓﹚

台中清境段:﹙全程 NT4500﹚

11/7 午餐後台中去廬山溫泉﹙我住清溪﹚
12/7 早餐後廬山去清境﹙羊仔show及小瑞士民宿話可以車我們去﹙我住黃慶果園﹚
13/7 是日去果園摘水蜜桃,不用車
14/7 早餐後清境返台中,順道遊埔里酒廠

如有興趣一起分租七人車,請聯絡我!

原帖由 bblamcc 於 09-3-28 03:11 發表
請問有沒有人試過由高雄機場直接乘公共的士到墾丁 ?
如有, 車資大約是多少 ?
還有, 台灣的公共的士可載多少乘客 ?
謝謝 !!

大宅

I'm interested in the car hiring company, pls pm me too, thanks.
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-02-03/preston.html

大宅

we are leaving for kenting this weekend. Kindly pm us the contact of the driver please. thanks in advance.

原帖由 cat130 於 09-3-29 00:32 發表
我舊年7月係高雄機場直接包車去懇丁, 如果無記錯好似$1200台幣/4人, 係懇丁遊覽我地再call佢就$400台幣/hr, 我地租左7個鐘都係$2800, 係民宿問價話要$4000/1日架, 所以就call返佢平好多... ...
Xxxxxxxxcc

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ahfood 於 09-6-13 19:12 發表
我家兩大一三歲幼兒,七月中出發,先去台中清境五天,台中高鐵去高雄,高雄墾丁五天,兩程都包了車,但朋友家忽然甩底!有冇人想分租一齊坐去?我行程如下:

高雄墾丁段:﹙全程NT5000,大小丁哥駕車)
15/7 中午到高雄左營開車去四重溪﹙我住 ...

我想講~我4月去左廬山溫泉,入住碧樺酒店,上網睇d人又話好景好靚~點知去到面目全非.....原來上年打風打到山崩,山泥沖到d酒店散曬,得番幾間仲可以營業但沿途就好似去左地盤/災區現場咁囉~塵土飛揚,仲見到一間酒店比沙泥埋沒左,酒店既屋頂去到我"大肶"位咁高....幾驚嚇~酒店入面d溫泉水又幾混濁下,幾後悔去左呢邊,如果你未book房,我建議你係清境果面住好過喇

民房

慘了!已經訂好房,都要去了!

看看有多慘情,回來匯報!

其實我問過他們,他們都說己經修好!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ahfood 於 09-6-17 16:40 發表
慘了!已經訂好房,都要去了!

看看有多慘情,回來匯報!

其實我問過他們,他們都說己經修好!

希望真係兩個月內修好左啦.....
我果陣打去頂房都無講我聽果到有咁既情況......早知就唔鬼去....

首頁

尾頁

跳至