親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

yanfaifai 發表於 18-8-14 23:19
這行程,我包了車去,好處是,天氣不佳可以選不去
我當天先去採摘水蜜桃,每人15000
後去草泥馬,也是每人1 ...

我也想包車去玩樀水蜜桃及提子,但我不知道那裡有得摘。請問你們有沒有地址及那些生果農場的名?因包車的公司要我自己提供行程。

珍珠宮

好媽媽勳章

BBLovers 發表於 18-8-15 15:08
我也想包車去玩樀水蜜桃及提子,但我不知道那裡有得摘。請問你們有沒有地址及那些生果農場的名?因包車的 ...

包車公司要你俾埋地址咁得意。通常佢地都熟過我地至啱。

我想玩Rail Bike又想玩ATV四驅車,睇勻啲團都冇一個團玩晒呢兩樣。早排問了間包車公司,今日終於傾好(8月尾)包車一日,去摘桃,南怡島,跟住玩Rail Bike再玩ATV. 好期待!

大宅

回覆樓主

請問各位可不可以告訴我你們包車的價錢?又可否pm 我包車的資料?我也是這個月出發但包車的劉先生通知我已沒有空了。

大宅

請問你可否把你包車的聯絡資料pm我?

珍珠宮

好媽媽勳章

BBLovers 發表於 18-8-15 15:08
我也想包車去玩樀水蜜桃及提子,但我不知道那裡有得摘。請問你們有沒有地址及那些生果農場的名?因包車的 ...

剛去完呢個農園摘桃,我們摘的是是黃金桃

大宅

請問你包車大約幾錢?

男爵府

減齡達人勳章

la5711 發表於 18-6-27 15:03
opentour 跟colors tour 的[ 摘桃、滑坡車、草泥馬團] 行程和價錢是一樣的,
colors tour 日子選擇多啲, ...

可唔可以分享下個團如何呀?好玩嗎?我搵緊資料,發現無乜人自己去草泥馬樂園咁⋯⋯

大宅

amypekkle 發表於 18-8-15 22:27
包車公司要你俾埋地址咁得意。通常佢地都熟過我地至啱。

我想玩Rail Bike又想玩ATV四驅車,睇勻啲團都冇 ...

請問ATV四驅車有資料嗎?如果自己坐車去到?thanks

首頁

尾頁

跳至