夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

me too兩年後想起就嬲 琴晚仲鬧 喊一次 好難放下 其實我好後悔當初無放低 走人
te quiero mucho mi amo

子爵府

回覆樓主:

有無諗過話畀佢男友知?

子爵府

汽水餅 發表於 18-8-5 17:05
有無諗過話畀佢男友知?

X2 真係點忍呀 我實爆大獲

別墅

一定要話比佢男友知道!第一,要報仇!等自己好過點!免得自己委屈!
第二,要比佢男友知道,救返一個好人,仲要老屈佢
更多野!例如話小三同時有三個男人!

大宅

政壹 發表於 18-7-31 10:03
我與丈夫一起二十年,兒子已升中,去年發現丈夫有小三已四年,看了很多訊息和相片,發現丈夫与小三定期幽會 ...

我好明白這感覺,老公同小三去過的地方、講過的說話......係好心痛、好憤怒,我知你理智上好明白過去的已過去,但係情感上要走過真的不易。
對我來說,我迫自己去面對,我發覺自己越逃避,人會越驚。我為自己定下計劃,一步一步來。例如,我知道佢哋去過鹿兒島,我刻意約幾個朋友一起去玩,老公不在身旁,與幾個女人開心玩下,去之前我好驚,但去完我發覺原來真係可以面對到嘅。又例如,我知道小三屋企嘅地址,每次經過佢附近我都好驚,好難過,但我還是會迫自己經過,當行左幾十次之後,發覺真係已經冇咁驚。雖然我還是很討厭那地方。

複式洋房

回覆樓主:

加油啊,我老公都曾經有溝女,雖然佢未得手但我感覺都好傷,有時會覺得無辦法原諒佢,一切都變晒,但想真d自己又無辦法離開佢唔再愛佢,唯有一次又一次咁叫自己冷靜啦!雖然有時諗返起都係會喊,但時間真係會令自己好過d既,最緊要你愛惜自己知道嘛!

子爵府

我與丈夫一起二十年,兒子已升中,去年發現丈夫有小三已四年,看了很多訊息和相片,發現丈夫与小三定期幽會 ...

Send 番小三d視頻冲凉相比佢老公,告訴他老公佢個女人有幾賤。

怕乜見小三?你無做錯野,我唔知幾想个仆街小三揾我添……

purple_girl    發表於 18-10-11 13:40

大宅

完全明白你感受! 我當年都有咁樣情況,只係我C6同小三未去到上床階段,佢自己都知道呢段關係唔係真實,嗰時我成日喊,我知道佢哋去過咩地方,亦講過呢一世都唔會去佢哋去過的地方,C6話唔緊要,同我有好多地方可以去,叫我唔好諗埋一邊。

其他JM 話呢種係創傷後遺症,我估我都有,試下搵人幫下你,希望你早日誇過呢個考驗!

水晶宮

回覆樓主:

小三好賤,破壞人家庭,又累個好男人

複式洋房

soright 發表於 18-10-11 01:22
Send 番小三d視頻冲凉相比佢老公,告訴他老公佢個女人有幾賤。

怕乜見小三?你無做錯野,我唔知幾想个仆 ...

如果知道怎 contact 小三老公, 我都讚成這樣做 ! 出口氣, 也另人家老公想清楚這個女人是否值得娶 !!

我現正 suffer 緊樓主的情況, 我成日想 call 小三公司 d 同事, 爆佢搶人老公, 仲有爆佢為何成日返返下工可以無端端走左去見我老公!!

purple_girl    發表於 18-10-12 14:12

子爵府

makili38 發表於 18-10-12 12:56
如果知道怎 contact 小三老公, 我都讚成這樣做 ! 出口氣, 也另人家老公想清楚這個女人是否值得娶 !!

我 ...

買張新電話卡

複式洋房

小三真係賤到無人有。我衰佬身邊都好多姣婆圍住佢,依家我都仲驚緊,佢地成日微信,仲要佢地係大陸雞,最衰我衰佬唔同佢地講話有仔女,佢話結左婚佢地都仲係咁煩 ,做雞做到咁cheap真係第一次見。

複式洋房

我現在也剛suffer 緊,佢地剛分開兩星期,我現在對住C6 也是又愛又恨,為了頭家也唔捨得佢,我不敢發脾氣,怕他又話返到家只有煩小朋友功課同老婆嘈嘈閉,心底裏其實好嬲,點解佢背叛我,返到家我仲要溫溫柔柔?!佢之前就享齊人之福,兩面女人掙住佢!我感覺好委屈!但現首要,要make sure 佢地真係斷,要小三都suffer 被拋棄的感覺,現淫賤小三仲係未放手不停call 佢,所以仲係非常時期><“
佢地去過的地方,我係好憎,但我想我之後會突然叫埋老公去,尤其C6 最後為頭家而不甘願地跟賤小三攤牌分手的地方!

翡翠宮

Fion710 發表於 18-10-11 13:02
小三好賤,破壞人家庭,又累個好男人

"好"男人

大宅

回覆 政壹 的帖子

我同樓主一樣我老公隻小三是越南女人
我依家唔會去食越南餐廳
唔會去越南
越南食物都唔食
因為個腦會勾起好多唔好野

但我信時間可以治療
講真, 錯不是我地, 唔需要去逃避任何野
我地大婆光明正大, 不需用別人錯處來令自己傷心。
大家都要加油。。。

別墅

回覆 政壹 的帖子

雖然C6已回歸,我地相處都好咗好多,但呢段時間我每日都不期然花好多時間去諗呢件唔開心嘅事,就算我無見過嘅野,都會去胡亂幻想,搞到玩又唔盡興,工作又唔上心。咁樣真係好唔掂, 所以我提自己要放返多d時間係自己到,專心睇下書,聽下歌,學下野。 另外同c6一齊時,集中返係我地兩個之間的互動,享受一齊的時間,我覺得唔係話便宜佢,而係善待自己,成日記住提住,好辛苦。係好難架,我每日都努力緊,一齊加油呀,樓主!

複式洋房

好媽媽勳章

衷心感謝每位的留言、分享、建議和鼓勵,知道呢D創傷經歷不可能一時三刻就會好轉,願各位經歷過呢D痛苦嘅姊妹,要加油和自強!為自己的快樂而努力!共勉之!
.

別墅

過來人,現關係修補中
佢地一齊半年,女仔迫佢離婚
最後老公覺得佢太煩自己斷
點知過左兩個月佢好掛住個女仔
但個女仔已唔比佢搵,佢有新男朋友
當時雖然我好傷心,但我好冷靜,仲叫佢去搵返個女仔講心底話
最後老公慢慢清醒,大家決心修補破裂嘅關係

我好想快d信任返佢,唔好鑽牛角尖
我選擇面對現實

別墅

雖然我唔係想知道佢哋啲嘢,但為咗盡快清醒,我慢慢去了解下佢哋曾經拍拖嘅時候發生嘅嘢
我以輕鬆嘅心態去問佢哋之前一齊嘅事,聽咗之後冇唔開心,覺得佢都向我坦白,譬如食嗰啲乜嘢,講嗰啲乜嘢,當聽故仔咁樣,聽咗就更面對現實
就算女仔身材,去邊度開房,佢身體最敏感嘅地方係咩,我都知
當聽8掛野,唔hurt, 因為呢件事已經過左去
而我仲要求喺佢地一齊嘅紀念日、第一次攪野日,要老公送份禮物比我,等我去參與同祝賀佢地嘅紀念日(emoji)(emoji)(emoji)
件事慢慢掉淡,時間會幫忙沖淡的,同自己講,諗起唔開心嘅事係一定有,但終有一日我地就會不癢不痛架啦

複式洋房

7年之癢 係咁架啦你都搵番個

首頁

尾頁

跳至