自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 MC陳師奶 於 09-4-5 00:56 發表
如果我話.....天氣先生報天氣成日唔準,話天x又落雨,激到我 泡......係唔係唔顧天氣先生個人感受呀?

如果我係書包迷 , 一定答你 "係"

公爵府

好媽媽勳章

我都未黎得切同你 就冚檔
原帖由 kateyu 於 09-4-5 00:58 發表
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

公爵府

好媽媽勳章

爛尾回水
原帖由 鵝老太 於 09-4-5 00:51 發表
http://qqimg.knowsky.com/qqbiaoqing/maimi/maimi%20(136).gif歡樂今霄再會
各位觀眾.....晚.......安 http://qqimg.knowsky.com/qqbiaoqing/maimi/maimi%20(184).gifZZzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ...

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

禁止訪問

子爵府

原帖由 sarahyukhob 於 09-4-5 01:01 發表
我都未黎得切同你 就冚檔

講開又講喇~
佢真係真係好煩
我見親佢仲慘過見到徐小姐
一次又一次想點呀?

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

冇得吹水

男爵府

水就無得回啦!吹bb呀!留番飛尾等加場

原帖由 sarahyukhob 於 09-4-5 01:03 發表

男爵府

你call Ada 出場啦! Encore! Encore!賴死唔走

原帖由 laamchu2911 於 09-4-5 01:04 發表
咪係, 大家先啱啱開始, 就咁散左場...

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 laamchu2911 於 09-4-5 01:04 發表
咪係, 大家先啱啱開始, 就咁散左場...

都有 6 頁架

大宅

好媽媽勳章

EN咩CORE....搏俾人又KUM過檔咩.....唉.....都唔知自咩由講咩場......

原帖由 Ros 於 09-4-5 01:07 發表
你call Ada 出場啦! Encore! Encore!賴死唔走
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

大宅

好媽媽勳章

喂....靚女.....張嘉兒邊個篇文有講年紀....我搵唔到呀......

原帖由 洛婷 於 09-4-5 01:01 發表

如果我係書包迷 , 一定答你 "係"
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

禁止訪問

水晶宮

原帖由 MC陳師奶 於 09-4-5 01:09 發表
EN咩CORE....搏俾人又KUM過檔咩.....唉.....都唔知自咩由講咩場......

其實頭先都好平和呀 , 又冇粗口 ,
叫佢試下接受他人意見 , 唔好咁執著啫 ,
咁都要鎖

大宅

好媽媽勳章

你不防試下張+2......

原帖由 LAMLAMIE 於 09-4-5 01:12 發表
我都好唔捨得....
想發言好耐GA啦, 今晚終於有機會, 但又CLOSE左!! 等我唸吓我唔中意邊個藝人先!! 再開多個TOPIC!! 睇吓正義之者又講D咩先...

水晶宮

原帖由 LAMLAMIE 於 09-4-5 01:12 發表
我都好唔捨得....
想發言好耐GA啦, 今晚終於有機會, 但又CLOSE左!! 等我唸吓我唔中意邊個藝人先!! 再開多個TOPIC!! 睇吓正義之者又講D咩先...

你都慘囉 , 一陣又點錯相

水晶宮

原帖由 MC陳師奶 於 09-4-5 01:14 發表
你不防試下張+2......

死穴

男爵府

我提議阿嬌,肯定好激,你哋傾好topic就等人插,我諗Ada一定會來傾吓

大宅

好媽媽勳章

係架....所以大家係呢度用詞小心D.....唔係又殊途同歸.....

原帖由 洛婷 於 09-4-5 01:13 發表

其實頭先都好平和呀 , 又冇粗口 ,
叫佢試下接受他人意見 , 唔好咁執著啫 ,
咁都要鎖

公爵府

好媽媽勳章

最慘係佢撐親D偽人都好難頂
原帖由 kateyu 於 09-4-5 01:05 發表

講開又講喇~
佢真係真係好煩
我見親佢仲慘過見到徐小姐
一次又一次想點呀?

首頁
12345...11

尾頁

跳至