爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 羊咩囝 於 09-4-10 13:25 發表

你係邊樹買入?
我昨日去愉景睇車, 04年都成11萬!

04年11萬?個買家叫貴咗喎﹗我之前睇過就算係04年deluxe版都係10萬咋喎﹗
不過我最後都係買咗07年deluxe版,只需13萬。
建議你格多啲價先買﹗

男爵府

熱血勳章

我係[url=http://www.28car.com到睇到架, 不過call佢地發現原來都係車行, 我果間車行係九展叫洪偉, 佢地初時係05年開13萬3, 跟住減價11萬3, 我再講到10萬3, 我覺得價錢呢, 算合理既平左少少啦, 佢係皮seat但係冇天窗, 但架車真係幾新淨, 你可以上28car.com望下, 不過真係要好心機, 日日睇, 隨時比你睇中心水, 一岩就快安排試車, 我之前睇中一架05年黑色picnic, 唔記得行左幾多, 佢都係開10萬, 佢真係私讓架, 我上午call佢, 下午想call佢試車, 點知已經比車行買左, 我都睇左個幾月先睇中呢部]www.28car.com到睇到架, 不過call佢地發現原來都係車行, 我果間車行係九展叫洪偉, 佢地初時係05年開13萬3, 跟住減價11萬3, 我再講到10萬3, 我覺得價錢呢, 算合理既平左少少啦, 佢係皮seat但係冇天窗, 但架車真係幾新淨, 你可以上28car.com望下, 不過真係要好心機, 日日睇, 隨時比你睇中心水, 一岩就快安排試車, 我之前睇中一架05年黑色picnic, 唔記得行左幾多, 佢都係開10萬, 佢真係私讓架, 我上午call佢, 下午想call佢試車, 點知已經比車行買左, 我都睇左個幾月先睇中呢部[/url]

你係邊樹買入?

複式洋房

Picnic la
Serena many small problem ga

禁止訪問

BK Milk勳章

水晶宮

唔睇樣...當然TOYOTA好...揸上手就知...
少奶奶的身份,丫頭的命...

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

當駕車要整時就更加會知!
原帖由 54heima 於 09-4-20 01:05 發表
唔睇樣...當然TOYOTA好...揸上手就知...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你想好渣d, 僸用d, picnic唔洗稔.

但你想多d空間實用d, 就serena

serena車系應同previa, stepwagon, mazda8 比先至arm
picnic就同mazda5, odyssey...

我哋而家用緊serena, so far ok, 空間夠, 舒服.

之前, 試過mazda5, 車上放左1張car seat已好逼, 加埋你知帶個b出街會有好多嘢(bb 車, 奶粉尿片....), 响車到換片都有問題. 唔好話要坐滿7人 (都試過坐滿, 係好逼但車算有力).

而家轉左serena (又唔覺架車無力媧, family car又唔係要去切車), 車上放左兩張car seat, 坐滿人都ok, 擺到嘢又有位走. 仲有我女有樣特殊癖好, 鍾意出車途中先話去pu pu, 推前中排一張凳, 我哋都仲有空間set 埋個流動廁所比佢慢慢去嘆!

所以你睇呢兩款車, 真係要好睇你用途. 仔大女大, picnic good, 但仔女仲細, 一抽二 '能', 一定係serena.

複式洋房

你去28car. com 睇啦, 大把盤, 去果d 車場, 實貴架.

你係邊樹買入?

首頁

尾頁

跳至