自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原帖由 彤b^^ 於 09-4-8 17:19 發表
唔知f488得唔得呢,
今晚試下先

甘488, 係吾係都係插左earphone 之後, 聽吾到鈴聲?

禁止訪問

大宅

係呀,照足架,係入到個DICTIONARY既物體落部電話度,但係一開,就話JAVA格式錯誤,妳咁叻既,咁快就入到............
不過有樣野好唔同,當把電腦DL左既野過落部電話度時,咪按個係上面既公仔(COM->pHONE)咁既,我按果挈唔得,要把DIC.JAR同JAD COPY左,先係下面PHONE果度貼上,唔知關唔關事.
出面有冇舖頭幫人入架??

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-8 17:35 發表

我都覺得佢有小小大部, 但吾用又驚整花, 我想買好488跟機送果隻甘呀

games 同字典都裝左啦, 用到wor

我買完機果晚已經裝啦, 之後阿女阿仔拿黎打機, 按黎按去, 又出又入都無hang 機, 我當佢無事架啦

你係吾係跟u ...

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-9 10:01 發表
係呀,照足架,係入到個DICTIONARY既物體落部電話度,但係一開,就話JAVA格式錯誤,妳咁叻既,咁快就入到............
不過有樣野好唔同,當把電腦DL左既野過落部電話度時,咪按個係上面既公仔(COM->pHONE)咁既,我按果挈唔得 ...

要兩個file 一齊過去phone 架wor, 即係jav + jad, 兩個file 同時過去phone 樹, 同埋要開一個directory 比佢地, 你有無呀?

我吾知出邊有無舖頭入games/dictionary 呀, 甘你入吾入到games?

侯爵府

原帖由 彤b^^ 於 09-4-8 18:47 發表
手機有聲,耳筒都係冇

ic, 即係所有samsung 的手機都係甘啦.......都幾失敗

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-9 10:14 發表

要兩個file 一齊過去phone 架wor, 即係jav + jad, 兩個file 同時過去phone 樹, 同埋要開一個directory 比佢地, 你有無呀?

我吾知出邊有無舖頭入games/dictionary 呀, 甘你入吾入到games? ...

唔得呀,好慘呀,即係下面係GAMES->JAVA->開個資料夾,
然後按上面個挈就過到,妳係咪?

男爵府

請問字典同games係點安裝架? 而家按部電話既"games", 係試用版。

大宅

原帖由 Chickee 於 09-4-9 11:35 發表
請問字典同games係點安裝架? 而家按部電話既"games", 係試用版。

http://uwants.com/viewthread.php?tid=7626893&extra=page%3D1
妳攪得店話我聽WOR.

男爵府

唔該晒, 但我要一陣先搞得, 成功會上黎報告。

原帖由 kerobobo 於 09-4-9 11:40 發表

http://uwants.com/viewthread.php?tid=7626893&extra=page%3D1
妳攪得店話我聽WOR.

男爵府

請問係唔係要先download個program落電腦, 先可以繼續架? 如要, 我要回家先可以試。

請指教, 謝謝!

大宅

我DL唔到呀,其它人就冇問題,要DL幾樣野架,仲要手機要同COM連接至得,妳慢慢試下啦~~

複式洋房

係呀,聽歌果時個HEADPHONE冇聲架

我都好唔慣,因為之後用開SE

而且聽歌入歌果度係連埋哂所有既歌... (例如:鈴聲及音樂)

男爵府

仲有我果部係M8800H, 係唔係都一樣咁做?

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-9 10:48 發表

唔得呀,好慘呀,即係下面係GAMES->JAVA->開個資料夾,
然後按上面個挈就過到,妳係咪?

好似無games ==> java===> 架wor

我今日返左工, dsetting係屋企呀,
甘你有連吾連到部機呀?
如果dl 左一隻game 之後呢, 要disconnect & 再connect 返先再dl 到架

侯爵府

原帖由 pekkle_1216 於 09-4-9 12:37 發表
係呀,聽歌果時個HEADPHONE冇聲架

我都好唔慣,因為之後用開SE

而且聽歌入歌果度係連埋哂所有既歌... (例如:鈴聲及音樂)

set 播放清單吾得咩?
我都係set 播放清單黎聽歌
係最吾慣, earphone 無來電鈴聲, 其他暫時用落都ok

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-16 10:28 發表

好似無games ==> java===> 架wor

我今日返左工, dsetting係屋企呀,
甘你有連吾連到部機呀?
如果dl 左一隻game 之後呢, 要disconnect & 再connect 先再dl 到架 ...

咁複習架,我寧願比錢人地幫我裝呀,不過又冇呢.
唉,唔知關唔關我屋企個電腦事呢,等我老細走左,試下係公司安下先.

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-16 13:49 發表

咁複習架,我寧願比錢人地幫我裝呀,不過又冇呢.
唉,唔知關唔關我屋企個電腦事呢,等我老細走左,試下係公司安下先.

我又覺得吾係好複雜wor
but 講真, 都係裝一兩個games 入去, 有時去食飯, 未有野到時, 比d 靚仔玩一陣者, 我真係無乜試過係手機打機啦, 係打既都打nds 啦

首頁

尾頁

跳至