自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kennyabcd2011 發表於 19-4-13 00:15
深圳仓??内地苏宁??

香港蘇寧app,有d貨擺香港有d貨擺深圳

伯爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

simple430 發表於 19-4-13 05:51
唔係間間有 , 但真係好用 , 職員話要住宅區萬寧先有 , 買$60送$20券真係底

影張相睇吓得嘛。
未見過萬寧有卷廁紙賣

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

聽說淘宝平,
但我沒買過

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Charlotte_mom 發表於 19-4-12 22:44
雖然有點煩不過買過蘇寧都係返唔到轉頭
佢成日有promo 299減100;199減100;佢規定每樣貨物唔可 ...
你好叻牙!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

ballball329 發表於 19-4-13 07:45
影張相睇吓得嘛。
未見過萬寧有卷廁紙賣

我附近萬寧無得賣幾年啊 , 你問 JM momo06 , 佢仲買到

翡翠宮

simple430 發表於 19-4-13 05:51
唔係間間有 , 但真係好用 , 職員話要住宅區萬寧先有 , 買$60送$20券真係底

我都無見過有廁紙賣

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 19-4-12 22:44
佢成日有promo 299減100;199減100;佢規定每樣貨物唔可 ...

我覺得你格價好叻,簡直喺偶像

珊瑚宮

畀面勳章

kennyabcd2011 發表於 19-4-12 22:19
家裏人多,厠紙用得太快,10卷,5-6日用曬。

即係平均一日用兩卷?!有啲誇張喎,屋企有幾多人呀?同埋係咪某個人用量超多?
按道理男人只係開大先至要用廁紙,女人先要用多啲,但總不至於一日兩卷,應該係有人濫用。

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

ballball329 發表於 19-4-13 07:45
影張相睇吓得嘛。
未見過萬寧有卷廁紙賣

我凈知觀塘同長沙灣邊間有得賣,其他區就唔知,因10間可能得1間有

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

藥房平D

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如有工人姐姐, 留意下佢會否過份'大洗'

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bb2 發表於 19-4-13 09:15
我都無見過有廁紙賣

唔係間間有! 街舖果d先見, 商場舖租太貴! 放唔起
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Charlotte_mom 發表於 19-4-13 07:21
唔細wor,正常size

我覺得細卷! 買開180, 200 , 無計喇,so寧改送貨要求
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我都係上年199-100買咗,上倉,依家仲唔洗買住

子爵府

momo06 發表於 19-4-12 22:29
我買萬0,26蚊左右10卷,買满60有20蚊券送

萬0有廁紙既咩?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

momo06 發表於 19-4-13 09:24
我凈知觀塘同長沙灣邊間有得賣,其他區就唔知,因10間可能得1間有

我都係用呢隻,都好用又抵

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-4-13 07:21
唔細wor,正常size

可能我用開維達4D同紫色個隻,你香港買係用咩牌子?

公爵府

2023年兔年勳章

fuhk 發表於 19-4-12 22:36
不如引導吓家人用水沖完先用紙清潔啦,慳好多架。

裝個洗屁股嘅馬桶蓋,用少左紙,千幾元好快就回本。

伯爵府

回覆樓主:

我上次蘇0做$349減$150買左呢d, 差不多半價,不過都係覺得大陸深藍色維達好用d

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

去蘇寧買

首頁

尾頁

跳至