跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 05年4月雞BB媽咪交流站

MINIGARY,

收到喇!唔該晒...............

大宅

我又過黎啦..嘿嘿..
我參加了雀巢BB會, 惠氏, 雅培, 牛欄牌, 美贊臣同pampars..
但暫時只收到雀巢BB會既證咋..其他都未有收到,,
[quote]
mrsleungbb 寫道:
你地入晒BB會未呀?

我暫時入

大宅

minigary,

我都想要, 唔該你FORWARD比我丫.............THANKS !!

[email protected]

洋房

yorkboy 寫道:
minigary,

我都想要, 唔該你FORWARD比我丫.............THANKS !!

[email protected]

okay la ~ Pls check mail !

My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

大宅

minigary

收到啦, 十分感激, thanks

大宅

其實點解無那那多0左呢個交流站,要兩邊走,唔係太方便...

男爵府

因為之前大臣話會搬過黎新媽媽會所,但係我見第二日都冇搬到,咁我就私自開多一個TOPIC,咁佢依家搬左過黎,我取消呢個喇!

男爵府

sami

我抽完胎水呀, 我就覺得小小痛, 個醫生好快手架, tl 抽左 6 支.
我有 d 唔開心...... 醫生話 bb 有一個腎有 d 腫左, 佢話倒流喎, 你有無聽過呀, 我就未聽過, 唔知大 d 會點有 d 擔心, 你知啦....個腎好緊要, 我3個星期前先照完, 醫生都無話有事, 等我下星期去私家問清楚. 希望 bb 健健康康就得, 我都唔敢有物野車望.

大宅

emile,

點解你要抽胎水呀?

男爵府

莉安

因為我 d DNA 有問題, 家族"維傳"所以未抽囉.

大宅

emile,

ic, 你最近點呀?個肚係咪大左好多呀?我依家無嘔,但依然都係無胃口,你呢?

男爵府

莉安

遲 d 會好 d 架, 我之前未又係咁, 你依家應該有 3.4 個月啦, 知道係物東東未呀. 我未知下星期去睇私家佢可能會講. 我每日都好擔心 bb 有事, 想離想去都唔知道點解個腎會大左, 希望下星期個私家話無事啦.

大宅

emile,

我照左啦,係囝,你呢?照左記得話比我知喎.

我姑奶之前大肚時,醫生話佢個BB個腎入水,後來生出來都無事,所以你唔需要擔心,如果你有麥野問題,記得一定要問清楚醫生呀?

男爵府

莉安

有你依句說話我放心好心, 因為我無聽到其他人有咁既事, 你幫我問下你姑奶當時 BB 幾大會咁, 同係唔係一直到出細前都係咁, 咁佢 BB 個腎有無大左呀, 唔該你.

大宅

emile,

我今晚幫你問我的姑奶

首頁

尾頁

跳至