自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 youhello507 的帖子

其實.....我記得早一至兩星期前係有JM出過POST提大家的, 因為年年外遊旺季一定出現

用戶要求終止服務

趕唔切換, 唯有博吓

珍珠宮

maggkiki 發表於 19-7-10 11:30
跟團唔係報名時要比護照旅行社辦嗎?點會而家先知就到期

以家旅行社好少check客人passport,只會同客人confirm個名無入錯,最多提一提個客返屋企check下本passport 有無效或自己準備簽証

珍珠宮

回覆樓主:

15號飛,咁真是趕唔到 唯有打電話問航空公司比唔比上機,同埋那個國家

珍珠宮

Fishbbmama 發表於 19-7-10 11:56
回覆 youhello507 的帖子

其實.....我記得早一至兩星期前係有JM出過POST提大家的, 因為年年外遊旺季一定出 ...

呢度 d jm 真貼心

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

一定入唔到境
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

韓國可唔使半年有效期喎!我上年試過,不過都有五個月有效

子爵府

回覆 pinky-peach 的帖子

就算韓國可以唔駛半年, 最怕係比AIRLINE攔住唔比上

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

韓國無要求香港特區護照要有半年有限期先可以入境

禁止訪問

侯爵府

又係月經post.....

大宅

回覆樓主:

即刻網上申請啦-我2/7早上申請,5/7傍晚已收到通知書可約期攞護照啦。

大宅

shirley9031 發表於 19-7-10 12:53
即刻網上申請啦-我2/7早上申請,5/7傍晚已收到通知書可約期攞護照啦。

睇錯~以為24/7飛添

伯爵府

回覆樓主:

我就係睇得呢d post 多,一plan 去旅行就睇下d passport 到期未,搞到自己都神經緊張

wcpcelia    發表於 19-7-10 15:19

象牙宮

回覆樓主:

點解報名唔睇日期

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

前排都有jm溫馨提示,不過我家人都係成日臨飛先突然醒起睇下個護照

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wfamily 發表於 19-7-10 11:21
護照7月24日到期,7月15至20日會跟旅行團飛韓國唔知入唔入到境呢,我搭韓亞。有冇人知道呀,去唔到個仔一定 ...

無問題
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

無問題架! 之前我睇晒資料! 亞女passport返港時淨返10日過期! 都係坐韓亞
放下自在

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我2/7用app整,10/7(今日)取。

首頁

尾頁

跳至