單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 SNOWSHOP 於 09-5-10 13:07 發表
請笑咩…我依家每日都好難過啊~~~~~我怕不到一星期就掛靴…

你有個咁可愛嘅囡囡, 你要俾心機加油呀!
何況你仲後生, 仲有大把好日子等緊你架!

男爵府

樓主, 加油吧!
你個bb好可愛啊! 如果我第時有個咁可愛的bb就好lu!!
哈哈!
堅強些吧! 加油!
祝福你及bb!!

大宅

樓主你都知道佢係人渣啦!!!
咁就唔使理佢咁多啦!!!
拎綜援唔係折墮...
最折墮既係d人唔做野但係又問老婆拎錢使...
依d先係最賤既...
樓主唔使理佢咁多...
你仲有你囡囡呀!!!
你囡囡實知道邊個先係折墮人渣嫁!!!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

一句”理佢把鬼咩”

複式洋房

佢一句你有精神病,你有咩反應先?

咁若果我話佢有燥鬱症,咁佢又點呢?

有冇精神病唔係佢講架,係由醫生証明,若醫生証明我無既,佢點講都無用...再講,綜援同精神病無關..

佢再嘈,我告佢誹謗添呀~

大宅

原帖由 SNOWSHOP 於 09-5-8 22:49 發表

無人呀,得我同囡囡&訓o左啦!得返我一個對住四道牆,好難受,好似好寂寞,未試過里種感覺,好難受…

加油呀!時間耐左會好D架,得閒參加多D社區活動啦擴濶自己的生活圈子識多D朋友,,有D團體單親家庭有支助,玩D活動超平的

禁止訪問

別墅

你比佢搞到抑鬱就真呀~你咁嘅情況比係其他人都會情緒低落~時間過左就無事咖喇~你女女咁可愛~你地要活得比佢好呀~知嘛~依傢香港好多呢啲不負責任嘅男人咖~你當自己唔好彩啦~你要搵多啲人傾計~去多啲街~唔好收埋自己呀~

用戶要求終止服務

俾心機湊大bb, 等bb將來長大做個有用既人.

佢到老就會後悔.

唔好俾佢睇死. 要爭氣!

俾佢知道, 當年唔要你同bb係, 佢既損失!

複式洋房

原帖由 SNOWSHOP 於 09-5-10 01:08 發表
好多謝各位,希望可以同你地keep contact, 我好難支撐下去,希望可以同你地講下啦,希望多個人明白我的感受。

Snowshop, your baby girl is so cute! I am in almost the same situation as you. Alone and surrounded by 4 walls. As you can see, I can't even type in Chinese, so I can't even vent through blogs etc. etc.

But I am waiting for my twins to arrive in October. Finding things to keep myself busy and sane too.

If you need to talk, you can pm me too. I can read Chinese :)

首頁

尾頁

跳至