自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

cplus 發表於 19-8-25 22:43
請問有邊款平靚正?想要有WiFi , scanner, double sided print, $700樓下。

brother

伯爵府

畀面勳章

Msolivialeung 發表於 19-8-26 08:27
係啊,我就係用緊cannon, XL墨,好快已經用哂

同埋想請問下,邊個牌子印岀黎少啲邊位呢?

你要去睇究竟嗰部printer係唔係支援無邊打印

Msolivialeung    發表於 19-8-26 10:07
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

子爵府

Yuki_Yeung 發表於 19-8-26 09:53
你要將佢縮印,較細少少就可印哂全張出世紙
Send 去政府部門,唔俾縮,同埋我部好似冇得縮真係應該upgrade下!

公爵府

2018復活節勳章

Msolivialeung 發表於 19-8-26 10:07
Send 去政府部門,唔俾縮,同埋我部好似冇得縮真係應該upgrade下!

我用嚟申請續護照,我將佢縮細1-2%,其實街都係會幫你縮少少先印,我之前就係出面影,用嚟申請幼稚園,先發現原來下面組number幫我cut左少少 ,我仲要一次影10張,諗住keep住有用得上嘅地方

Msolivialeung    發表於 19-8-26 10:42

禁止訪問

大宅

kelkmk 發表於 19-8-26 10:00
或者係你幾耐換一次墨水? 以黑色為計。

我淘可以refill 墨盒,之後自己加墨

伯爵府

畀面勳章

cplus 發表於 19-8-26 11:09
我淘可以refill 墨盒,之後自己加墨

點都唔夠用正廠墨水好
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

大宅

kelkmk 發表於 19-8-26 11:13
點都唔夠用正廠墨水好

意思係printer易壞定print出來冇咁靚?我會睇brother,好似comment幾好

伯爵府

畀面勳章

cplus 發表於 19-8-26 11:15
意思係printer易壞定print出來冇咁靚?我會睇brother,好似comment幾好

兩樣都有機會,你可以睇埋epson都唔差嘅。

大宅

kelkmk 發表於 19-8-26 11:16
兩樣都有機會,你可以睇埋epson都唔差嘅。

Epson都慳墨?

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

回覆樓主:

伯爵府

畀面勳章

cplus 發表於 19-8-26 11:18
Epson都慳墨?

Ecotank 系列
佢都係用巨型墨水, 一支墨畫用幾千張嗰啲。

wcpcelia    發表於 19-8-26 15:00

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

https://www.price.com.hk/product.php?p=238148&gp=22

我剛買咗部HP 3720, 唯一印雙面要人手反紙
其他都好好用, 好满意!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

Msolivialeung 發表於 19-8-26 08:27
係啊,我就係用緊cannon, XL墨,好快已經用哂

同埋想請問下,邊個牌子印岀黎少啲邊位呢?

我之前用Canon 機印出世紙又係無左一半既number, 搞到做證件時要即重印過,換左brother機之後印出黎無問題

Msolivialeung    發表於 19-8-26 13:04

大宅

emt1314 發表於 19-8-26 11:25
https://www.price.com.hk/product.php?p=238148&gp=22

我剛買咗部HP 3720, 唯一印雙面要人手反紙 ...

呢隻好似冇得scan

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

cplus 發表於 19-8-26 12:30
呢隻好似冇得scan
有架, Scan可以出PDF 或 Word 或 JPG
我剛剛scan完小朋友的試巻
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

依家啲printer係咪可以直接從手機連落去,跟住print出嚟?

男爵府

emt1314 發表於 19-8-26 11:25

我剛買咗部HP 3720, 唯一印雙面要人手反紙 ...

呢部是否用樽裝墨水?

珍珠宮

cplus 發表於 19-8-26 16:25
依家啲printer係咪可以直接從手機連落去,跟住print出嚟?

係呀,好耐喇喎。

水晶宮

cplus 發表於 19-8-26 09:28
點樣為之print得多?我幾個月print一次,但有時print 成100張。

點解唔買碳粉印咁多

首頁

尾頁

跳至