1-3歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

桃多多 發表於 20-4-8 01:44
如果經濟負擔到絕對無問題, 我朋友買左套教材最後都係當擺設咁擺。
我自己就唔捨得買咁貴既教材啦, 其實 ...

請問可否詳細啲分享下你既教學方法呀?

複式洋房

回覆 tinoijcc 的帖子

BB歲半先開始買會唔會冇乜用?

男爵府

Ling2wan 發表於 19-11-23 17:52
用家分享Oxford path牛津英語學習系統好唔好?係咪值得花費大約$40000購買? (emoji)(emoji)☺️
...

我就買了
dwe
bb 15M 買
好有用
佢好鍾意啲歌同埋卡機
其實我覺得 2套都有用
最重要係家長畀時間陪讀

複式洋房

GandB595 發表於 20-7-21 12:01
回覆 tinoijcc 的帖子

BB歲半先開始買會唔會冇乜用?

我個B宜家14個月,佢一歲之前對書冇乜興趣,所以當時唔敢買住,但佢一歲之後好喜歡自己拎書睇,所以都打算聯絡OP agent買,我諗住分期咋,每個月比幾千感覺好少少

大宅

用家分享Oxford path牛津英語學習系統好唔好?係咪值得花費大約$40000購買? (emoji)(emoji)☺️
...

我買咗dwe, 同op, 兩款各有好處, 我認為dwe適合由零英文學起,而op 要有少少英文程度好啲,我仔兩款都超鍾意

侯爵府

...

我係OP用家,個仔九個月已成日睇書,培養到個習慣。

唔單止睇書,flash 咭、玩具都真係玩得特別多,因為佢係有d地方吸引到小朋友用既。
我係玩具反斗城買既,反而好多都係我一廂情願覺得有用

首頁

尾頁

跳至