自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

familysze 發表於 21-10-18 12:31
【厂家直供现代简约珊瑚绒纯色卧室地毯床边毯短毛地毯代发一件代发】复制¥XSry0Lb64NBao¥,打开【手机阿 ...

淘寶貨我用緊
係幾軟
不過都係難清潔,同埋感覺上好污糟

男爵府

我用梗喎,用咗成年,冇扁冇爛,我覺得幾舒服,打理都唔難。不過如過小朋友細,都係用膠蓆好啲,方便清潔。
:wave:

複式洋房

happyapple 發表於 21-10-18 13:58
我用梗喎,用咗成年,冇扁冇爛,我覺得幾舒服,打理都唔難。不過如過小朋友細,都係用膠蓆好啲,方便清潔。 ...

Momomi是日本設計品牌(這是HK Official Momomi Brand Page), 自家生產線在中國, 擁有 日本及歐盟安全認証 (並得到Hong Kong Safety Mark), 客人可以安心使用。

講得幾好聽,咪又係香港公司扮日本牌子,喺大陸做生產, 乜嘢size都係百零蚊人民幣一張,呢隻牌子喺度扮晒嘢,淘寶貨假扮日本貨,一check你間公司就知道係香港公司啦,將認證證書都寫埋係香港公司,傻的嗎(emoji)(emoji)

民房

Nbs 發表於 21-10-18 12:51
淘寶貨我用緊
係幾軟
不過都係難清潔,同埋感覺上好污糟

我買咗幾個月,先發現原來呢件產品係喺大陸南通製造,用淘寶都搵到同一款嘅地氈,叫做珊瑚絨地氈。我聽我個朋友講,呢間嘢將個來貨價提高10倍,人哋賣$100,佢就$1100,佢食水同LV Gucci呢啲大牌子一樣狼

首頁

尾頁

跳至