自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 sasa@uk 的帖子

當然唔係猛男啦,一個約50幾瘦瘦又...總之我即刻食唔落野啦,快快飲埋兩啖湯即走.
<br><br>

子爵府

Charlotte_mom 發表於 20-1-12 22:34
嘩!咁都得!
好多好多年前飲茶就試過,搭檯阿伯無端端拎我地d點心食,我地話佢,佢仲笑住話「你都可以夾返 ...

個阿伯咁攪笑!!同佢三唔識7...點解要交換食物

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

都唔知做咩鬼1月過左12日咋,咁多野遇到....我今年開得最多post啦,咁多年來未試過架,激死人啦.

<br><br>

禁止訪問

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 20-1-12 22:34
嘩!咁都得!
好多好多年前飲茶就試過,搭檯阿伯無端端拎我地d點心食,我地話佢,佢仲笑住話「你都可以夾返 ...

水晶宮

回覆 BKsquare 的帖子

又唔知點解喎,9點幾仲成餐廳都係人,亞姐細細聲話佢,可能都唔想比人聽到,我又費事大動作啦,比人望住好肉酸,至驚比人眼睇之外比人影左擺上網啦.
<br><br>

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 20-1-12 22:47
好驚喎!夾過來,仲扮無知

我覺得應該係痴線嘅多啲
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

回覆 Charlotte_mom 的帖子

你呀,擺明亞伯想溝你同佢對食呀....呵呵
<br><br>

男爵府

牛年勳章

呢件事實在太怪異,恐怖得來又好憤怒

chinatea    發表於 20-1-12 23:50

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

俾你講到, 我有衝動想拮番佢
d餸....

水晶宮

回覆 klam19692004 的帖子

佢成埋廁紙圍住碟飯都已經好肉酸啦,加埋佢個樣,D皮又乾真係冇哂胃口.
<br><br>

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

好多年前, 我,妹,媽媽,婆婆, 4人飲茶, 同人孖張8人枱, 同枱2公婆一個約8-9歲男小朋友。 枱未執, 上手食淨一舊山竹牛肉, 咬咗一啖嘅蛋撻, 個父母叫個仔食咗佢, 個仔又食。

水晶宮

回覆 lily-of-valley 的帖子

D人唔驚別人有傷風感冒架咩,咁都夠膽食?
<br><br>

珍珠宮

環保接龍勳章

chinatea 發表於 20-1-12 22:30
尋晚有D私事5點攪到9點先做完,咁就見有餐廳就入去食野啦,9點仲好滿位,叫號碼係同人孖枱坐,對面係個男人,咁 ...

我試過一個人茶記食早餐,卡位搭枱,個男人坐我對面,我地一樣叫凍O茶,2杯各自放响自己嗰邊靠中間位置,食食下,我又睇下書,想飲啖O茶,抬頭一望個男人攞左我杯嚟飲,佢嗰杯响佢自己嗰邊,我O咀 咁望住佢話杯O茶係我,佢望住我先意識到飲錯,但佢嗰杯已經飲左一半,冇理由攞錯
佢尷尬咁比20蚊我,我比返10蚊佢話唔洗咁多,之後佢拿拿聲走人,茶記老闆又好好人沖過杯比我。

chinatea    發表於 20-1-12 23:53

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

子爵府

lily-of-valley 發表於 20-1-12 23:43
好多年前, 我,妹,媽媽,婆婆, 4人飲茶, 同人孖張8人枱, 同枱2公婆一個約8-9歲男小朋友。 枱未執, 上 ...

傻架

男爵府

好恐怖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

chinatea 發表於 20-1-12 23:49
回覆 lily-of-valley 的帖子

D人唔驚別人有傷風感冒架咩,咁都夠膽食?
我唔expect有人會食??? 仲咬過一啖。 食舊牛肉都話啫。

真係咩人都有。 想慳番唔使叫蛋撻同山竹牛肉?

chinatea    發表於 20-1-13 14:05

象牙宮

漱口水 發表於 20-1-12 23:53
傻架
真係咩野人都有。

Ah, 我又試過一個人, 同一個女人孖枱, 茶餐廳, 佢條氣頂住, 中銀慢到嘔, 佢排咗2個鐘至轉到數, 我又咁啱排中銀, 排到投降走人, 佢講電話呻, 我又係電話呻緊, 講完電話大家齊鬧中銀鬧到食完走。

chinatea    發表於 20-1-13 14:06

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

BKsquare 發表於 20-1-12 22:48
太唔好彩

但我爆笑咗出黎

我都係爆笑佐

不過真係遇著個痴線

首頁
12345...7

尾頁

跳至