自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cwycat 發表於 20-7-4 15:15
係咪金色隱藏版

哦,好似係! 我仲以為佢甩色,因為只見到粉紅色!

男爵府

姸媽 發表於 20-7-4 15:45
呢款係金係列!我女都希望中呢啲

真係唔講都唔知有金色! 咁我哋好好彩,今日係第一次食!

子爵府

lastpass 發表於 20-7-4 15:14
點解我隻咁既色?

莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

大宅

點解我隻咁既色?

你有無留意膠袋右上角數字係乜,我懷疑數字係代表某隻公仔 ,我琴日食7係king bob, 14 係boss gru.

珍珠宮

我多左一隻呢個呀!有無人有車長可以換呀?

男爵府

schi 發表於 20-7-4 17:39
你有無留意膠袋右上角數字係乜,我懷疑數字係代表某隻公仔 ,我琴日食7係king bob, 14 係boss g ...

sorry膠袋掉了
不過我見個波後面有數字,唔知有冇幫助

大宅

回覆 cwycat 的帖子

唔好意思,借位一問係咪出咗minions 就冇得再換上一期嘅玩具?
仲差一隻上期嘅玩具想要

大宅

lastpass 發表於 20-7-4 17:52
sorry膠袋掉了

無特別,我幾只個蛋殼都係2字。

但膠袋啲數字,好似有分別。

大宅

lastpass 發表於 20-7-4 17:52
sorry膠袋掉了

波後面數字,大家都應該一樣 。Anyway, thank you , 都再沾一吓你啲運氣先

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

點解我隻咁既色?
特別版
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

schi 發表於 20-7-4 17:39
你有無留意膠袋右上角數字係乜,我懷疑數字係代表某隻公仔 ,我琴日食7係king bob, 14 係boss g ...
8 號係個頭有三舊紅色嘢個隻
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

BCA123 發表於 20-7-4 18:05

唔好意思,借位一問係咪出咗minions 就冇得再換上一期嘅玩具?
你可以照問問員工有冇舊款玩具

珍珠宮

BCA123 發表於 20-7-4 18:05

應該仲有!因為我用自助買時佢要我選要咩野

伯爵府

點解我隻咁既色?

金色反而唔多靚咁

大宅

esmehouse 發表於 20-7-4 20:41
8 號係個頭有三舊紅色嘢個隻

Thanks, 明天再買過,會試吓去問可唔可以俾個8號我

esmehouse    發表於 20-7-4 23:30

男爵府

fionstone 發表於 20-7-4 22:52
金色反而唔多靚咁

係哦,所以我初頭覺得以為甩色!

寶石宮

fionstone 發表於 20-7-4 22:52
金色反而唔多靚咁
同意

珍珠宮

姸媽 發表於 20-7-4 13:40
呢兩款我有多呀!有無人想換?

可以交換 Bob with tim bear 嗎?

珍珠宮

xp 發表於 20-7-5 00:49

可以交換 Bob with tim bear 嗎?

我嗰兩隻今日已約左人換喇!而家只係得返黑色嗰隻多左!但我又想換金色!我聽日食多一個餐,如果有妳想要嗰隻,我同妳換吖

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

最吾鐘意要抽

首頁

尾頁

跳至