夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 20-7-10 09:07

只是自己不接受事實
樓上有人提出……男友冇需要?我睇只是對樓主冇需要

一個男人愛你、時間同錢都會卑女人

做人吾清醒、 將自己放在煩惱位置、亦只能不段、只有惡性循環煩惱

子爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

我睇錯左問我需唔需要,原來係話對我無需要

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

rainbow000 發表於 20-7-10 09:12

我有架,同佢本身都keep住有,呢2個月無,我都有出奇,問佢係咪有第2個替代左我 ...

梗係咁講啦
可能未必有另一個,但缺乏新鮮感又或者佢有另一個追求的對象,呢個可能性都高。
唔單講性行為,兩個月唔見、食飯都冇……奇怪左一啲
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

回覆 maymay220hk 的帖子

你講得啱,真係感覺好似自己推左去煩惱到,我會努力理智下

珍珠宮

rainbow000 發表於 20-7-10 09:15
回覆 maymay220hk 的帖子

你講得啱,真係感覺好似自己推左去煩惱到,我會努力理智下 ...

系需要清醒

花時間向一個不愛自己男人身上
非常浪費時間

倒不如花更多更多時間在自己孩子身上
深信更值得

大宅

rainbow000 發表於 20-7-10 00:00
回覆 jwy2 的帖子

由一開始已經高下立見,我乜都願意遷就住佢,通常佢話點就點,所以就有得見就見,佢做自 ...

樓主,請自重!要愛自己多D,你都唔想仔女學你生活咁無尊嚴,為你仔女做個好榜樣!

男爵府

rainbow000 發表於 20-7-10 09:09
回覆 jounhappy 的帖子

同是天涯淪落人,就係咁樣,無限退讓遷就,換黎都係留唔住。有時其實只係想有個人 ...

你都係諗識個男人下半世有人錫姐,
但係諗諗呢個男人未結婚都當你透明咁,
結左婚又點會好D,
老實說好多結左婚架女人比佢地再選,
我諗好多都寧願孤獨終老,
好過有個完全當你透明架老公,
日日對住一個,你在意佢,佢當你0存在架人,
果種辛苦法真係好難頂,
你仲要諗呢個男人結左婚之後會點對你個小朋友

男爵府

rainbow000 發表於 20-7-10 09:09

同是天涯淪落人,就係咁樣,無限退讓遷就,換黎都係留唔住。有時其實只係想有個人 ...

我仲犯賤,佢已經講到明對我冇曬感覺唔要我,我仲未捨得放手,而家仲keep 住朋友關係會聯絡,佢會有意冇意咁比啲信息我知道佢應該有新目標,有種凌遲嘅感覺,但又唔想完全斷聯,我都唔知自己仲可以點做

珍珠宮

jounhappy 發表於 20-7-10 09:55
我仲犯賤,佢已經講到明對我冇曬感覺唔要我,我仲未捨得放手,而家仲keep 住朋友關係會聯絡,佢會有意冇意 ...

個男人甘賤

女人要識愛錫自己

侯爵府

我係你我會慢慢唔再揾佢,等自己學習放低。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

rainbow000 發表於 20-7-9 23:20
我都出左幾個post呻過,估唔到都仲同男朋友拖拉緊,今次仲耐,2個月都無見過,係有聯絡,只係佢都仲係放休 ...
del 曬呢個男人既contact, whatsapp, 相, 佢送過俾你既野
同個女相依為命, 你就可以重生
唔好話2個月, 2日唔見無contact 已經=放棄
面對現實, 重新開始生活
忘記有呢個人既存在

男爵府

rainbow000 發表於 20-7-10 09:12

我有架,同佢本身都keep住有,呢2個月無,我都有出奇,問佢係咪有第2個替代左我 ...

信男人1成都死,佢實話什麼都不是,只係你多疑,佢根本等緊你死心,唔想做衰人,但最衰果個根本就係佢,我知要放棄真係好難,但都係時候要放心

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 rainbow000 的帖子

寧缺勿濫。根本佢阻住你搵真命天子。

大宅

回覆樓主:

拖得耐,自己咪仲傷心,唔好傷害自己。其實你都知道結果係點。要學會接受。

男爵府

回覆樓主:

我地一齊努力加油去斷。捨。離啦

子爵府

好奇問下...佢仲肯咁樣,應該仲有親密接觸?

侯爵府

rainbow000 發表於 20-7-9 23:55
回覆 soso1227 的帖子

我已經唔係18,22了,仲要有小朋友,我唔想孤獨終老 ...

放心啦,老人院都可以識到老公,唔好委屈自己,佢根本當你免費餐,佢梗係唔想斷,得閒又黎食下,顧好自己顧好小朋友,得閒參加多d活動,一定搵到個更好,呢d人都唔珍惜你,比你過到世都係受氣,衰過一個人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

rainbow000 發表於 20-7-9 23:20
我都出左幾個post呻過,估唔到都仲同男朋友拖拉緊,今次仲耐,2個月都無見過,係有聯絡,只係佢都仲係放休 ...
勿再浪費自己時間喇,無...張來,唔通同佢生左仔等佢唔要你時,再出POST問我地有什麼辦法,呢的唔係你想要野.

子爵府

好!多謝各位jm,說到底,我又真係好似免費餐。我將呢個post bookmark左,時刻提醒自己,決定放生自己

男爵府

rainbow000 發表於 20-7-10 12:58

好奇問下...佢仲肯咁樣,應該仲有親密接觸?

佢四月尾話對我冇曬感覺,唔想再呃我。之後我點挽回佢,佢都冇反應。最後大家做返朋友,會晌Line 傾兩句,但只要我語氣親密啲佢就會已讀不回。早兩日我生日,好犯賤咁約左佢出黎食午餐,佢冇拒絕,但個袋就掛左個新吊飾,我問佢係咪人地送,佢話係打機識嘅女網友送,我再問係咪女朋友,佢話唔係,只係普通朋友。咁我都忍住淚水扮冇野同佢食埋餐眼淚飯先走,到車站再要求左一個生日擁抱先上車
跟住朋友話,佢掛得晌當眼位就係預左要我睇到,想我死心

首頁

尾頁

跳至