網購天地

跳至

首頁
12345...98

尾頁

大宅

我都覺得 好多係 得一 個size 我好多都唔合穿
我多數買tee

原帖由 tears 於 09-5-13 12:12 發表

你肥得多吾多 ?

我覺得 taobao 好多衫都好細件

need slow slow choose

王國長老

月餅勳章 王國長老

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-13 11:42 發表
請問你用了甚麼快遞 ? 價錢多少 ? THANKS!

我用順豐咋,送公司地址,5件合共HK$34

王國長老

月餅勳章 王國長老

我想買橡筋頭0既窄腳褲(可當普通褲著果D)但都未搵到一間啱...

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 tears 於 09-5-13 12:12 發表

你肥得多吾多 ?

我覺得 taobao 好多衫都好細件

need slow slow choose

polo t-shirt原本著M 衣家要XL

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-13 12:16 發表
我都覺得 好多係 得一 個size 我好多都唔合穿
我多數買tee

我想買Levis tee 不過睇過胸圍得~80cm 我著唔到la

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-5-13 11:40 發表
今朝買左不織布套包, 收到貨再滙報:
http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=709571fae9348a200a65a5878422e368&x_id=0db1

什麼來的?

大宅

我通常買大d架 我度肩位 因我胸細呀
你胸前偉大嗎 (講笑)
你要唔要我買個d 比你睇呀? 你買咩 比條line 睇睇啦

原帖由 BforGirl 於 09-5-13 15:19 發表

我想買Levis tee 不過睇過胸圍得~80cm 我著唔到la

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小慧 於 09-5-13 10:41 發表

wah!!!! 我無件件check 價喎,只知其中一件相差300蚊以上囉

邊一件呀? 比條LINK睇下 ~~~
我睇相好似好細件 ......

我都少左係舖頭買衫, 叫SALES比件XL我, 我覺得好尷尬 ......
係網站買, 無人理你買幾大件 ......
有一日能著到M碼, 我還神啦 ......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 BforGirl 於 09-5-13 15:18 發表

有我陪你, kakaka ~~~
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

生過BB嘅美女, 當然身材會勁啲啦, 我買衫AT LEAST要L以上, 但我唔覺尷尬, 3個圍都勁, 哈哈, 塞翁失馬, 焉知非福. 正!

原帖由 BforGirl 於 09-5-13 15:18 發表

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-13 16:11 發表
我通常買大d架 我度肩位 因我胸細呀
你胸前偉大嗎 (講笑)
你要唔要我買個d 比你睇呀? 你買咩 比條line 睇睇啦

胸前不偉大 係全身都肥左咋 ~

想賣呢D tee 不過得80cm唔岩la
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-6a66da4e02f489cfc843589d70434ad8.jhtml?cm_cat=16

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 sherryyeung 於 09-5-13 16:17 發表
有我陪你, kakaka ~~~

hahahaha 多謝~~

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-13 16:31 發表
生過BB嘅美女, 當然身材會勁啲啦, 我買衫AT LEAST要L以上, 但我唔覺尷尬, 3個圍都勁, 哈哈, 塞翁失馬, 焉知非福. 正!

哈哈 XD

男爵府

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-13 16:31 發表

我淨想上圍勁咋喎 , 我條腰好似車呔, 我睇見都好反胃 , 買衫都唔係最尷尬, 買褲至係, 因為sales一定問你幾寸腰, 攞貨比你, 我唔敢講個數字出黎, 唉 ~~~

其實褲真係好難買得準, 係taobao side得最多時間係買褲 ~~~
就注定會失敗。

禁止訪問

別墅

回覆 2# sherryyeung 的文章

咁你有冇試過買到岩o既褲呀 ??? 我又係睇就睇得多.. 但唔係好敢買.. 有冇咩店鋪介紹呀 ??

大宅

畀面勳章

原帖由 小慧 於 09-5-12 13:51 發表
想請問各位,我想買一個可裝note book 0既背囊,有無邊間SHOP 好介紹??

我睇中左呢間.. 不過未買
http://item.taobao.com/auction/item_detail-db1-29def7abcff9b68aab3599cf518676c5.jhtml

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

你果d 款 我多數著唔倒
我買呢d + 小朋友 呢間唔錯 買4件只收15運費
http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=e0f830d2c9f524a4b21a378cc314c09a&x_id=0db2

原帖由 BforGirl 於 09-5-13 16:44 發表

胸前不偉大 係全身都肥左咋 ~

想賣呢D tee 不過得80cm唔岩la
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-6a66da4e02f489cfc843589d70434ad8.jhtml?cm_cat=16

大宅

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 09:32 發表
你果d 款 我多數著唔倒
我買呢d + 小朋友 呢間唔錯 買4件只收15運費
http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=e0f830d2c9f524a4b21a378cc314c09a&x_id=0db2

那一家快遞公司收 15元 運費這麼好 ?
我已成為了必獸暫苦主了.........

首頁
12345...98

尾頁

跳至