想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

複式洋房

我個C6又係咁,醫生叫佢飲少D酒又唔聽,C6仲同我講佢朋友夠飲酒都生到,激死我 仲話全部係我問題佢真係
BBILOVEYOU333

大宅

畀面勳章

我23歲結婚時都勁想生BB,但C6成日顧住睇TV,去玩懶懶行,都唔知佢想點,搞到我好唔開心...到我依家32歲,佢又突然好積極喎,成日話要生,佢都傻傻地,佢估柯金咩,話生就生,所以我覺得D男人一到某個年紀先至會恨生仔架咋!所以你唔駛太唔開心...

男爵府

我都係啦...發覺dodo越來越少次數, 一個月先3-4次, 想中既機會都幾難!!!!

男爵府

有樣野我自己覺得架, 係屋企呢就成日掛住上網呀睇電視唔瞓, 攪到瞓果陣都無晒精神...
而我覺得去酒店住一晚會增添情趣, 例如去吓澳門咁啦, 不過無可能成日去架嘛, 我都諗緊想排卵期去獲澳門...hehe

別墅

原帖由 Karen522 於 09-6-4 13:56 發表

我同你一樣, 佢成日話順其自然啦, 放鬆d....邊個唔知姐, 但我們女人就係咁計住期, 同自己身體變化, 點可以放鬆姐 男人都唔明白我們ge心情 ...

絕對同意........真係好難放鬆........

別墅

原帖由 770217 於 09-6-4 23:18 發表
我23歲結婚時都勁想生BB,但C6成日顧住睇TV,去玩懶懶行,都唔知佢想點,搞到我好唔開心...到我依家32歲,佢又突然好積極喎,成日話要生,佢都傻傻地,佢估柯金咩,話生就生,所以我覺得D男人一到某個年紀先至會恨生仔架咋!所以 ...

你好搞笑啊!!

別墅

其實我諗啲男人都會心急嘅, 衹不過男人同女人嘅生理構造唔一樣, 佢哋唔會好似我哋咁, 一個月有一個 cycle, 同埋臨近 cycle 尾 check bingo 嘅又係自己做, 咁大壓力啫. 佢哋都冇 period, 好難體會到架...

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

絶對同意你話"生BB 令我精神崩潰".............

老公之前一直有你講既問題..... 不過亦有可能好次另一位SIS講咁...佢地有壓力怕會唔得.... 我老公都試過一, 兩次一迫佢就唔OK...所以都真係好麻煩..又要佢想..又唔迫得...

好啦, 我跟住終於有左啦..... 開心左唔夠半日...跟住就發覺好多問題.... 又流血啦..又作小X啦.... 之後又未CHECK到BB heart beat啦.... 日日心驚驚....

終於昨曰約BB 2 個月證實唔OK勒.... 今日要再去睇另一個醫生作安排....

我真係唔明白生BB點解要咁折磨.....真係人都顛...

原帖由 himcheung 於 09-6-4 12:18 發表
我同 C6 都想生 BB,但係佢只係口講,從來都唔恊調。

我自己就好心急,佢就話 OK 啦。攪到我好唔開心,同佢講話要愛作戰,佢就掛住睇電視。

唔通生BB係女人ge 事,唔關男人事咩

我要大叫 ......... 呀........呀.. ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 Vana 於 09-6-5 10:06 發表
絶對同意你話"生BB 令我精神崩潰".............

老公之前一直有你講既問題..... 不過亦有可能好次另一位SIS講咁...佢地有壓力怕會唔得.... 我老公都試過一, 兩次一迫佢就唔OK...所以都真係好麻煩..又要佢想..又唔迫 ...

有無睇多個醫生double confirm?

大宅

原帖由 Vana 於 09-6-5 10:06 發表

老公之前一直有你講既問題..... 不過亦有可能好次另一位SIS講咁...佢地有壓力怕會唔得.... 我老公都試過一, 兩次一迫佢就唔OK...所以都真係好麻煩..又要佢想..又唔迫 ...

So bad to hear these from you ........... how are you now??

洋房

絕對同意, 生 bb 真係就快令我精神崩潰…唉, 我同老公講想生bb, 但佢只會話咁努力啲囉, 但佢最後只係掛住瞓, 都冇乜點努力過, 依家我姑仔都有咗 bb 喇(遲過我哋一年結婚), 但我都未有, 俾佢屋企人問到口啞啞, 佢只係識講放鬆啲…佢緊係冇嘢架, 但佢又唔諗吓佢啲屋企人以為我冇得生, 呢排我開始感覺到62,99俾面色我睇, 唉, 壓力真係好大…

複式洋房

多謝大家支持啊!

我地要DODO 係要等阿仔訓咗先,但係C6永遠快過阿仔訓,到我叫佢又唔想起身。

你地大家有冇好方法可以 C6,要佢乖乖咁服侍我。 hahahahaha.................

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

唉~大家咁話啦, 永遠都唔明....點解呢D野成日都淨係得D女人响度急, D男人永遠就懶懶閒咁, 一味淨係識得講......"喔.....放鬆D啦~今次唔得咪下次囉"......."哦~咪順其自然囉".....唉~呢D咁既說話呀, 我都識得背啦!!! 鬼唔知亞媽係女人咩!!! 放鬆~放鬆~你估咁易就放得鬆呀!!! 咁易就放得鬆呀.....我一早就有左啦.......洗而家响度愁, 佢都short嫁!!!

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

完全同意啦……

自己已經好大壓力,又量體溫又d仔又睇分泌,又就住唔食生冷野、涼野,排完卵仲要唔可以走唔可以運動唔可以呢樣果樣……結果都係食白果……

不過,最慘莫過於有時連bingo的機會都等如零,因為c6永遠都攰,唔知點解……其實大家都要返工啫,點解日日都攰,排卵期間仲要好攰……咁……想有bb難過登天啦……
真係令人精神崩潰!!!

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

完全認同!!!!

原帖由 summan 於 09-6-5 22:45 發表
唉~大家咁話啦, 永遠都唔明....點解呢D野成日都淨係得D女人响度急, D男人永遠就懶懶閒咁, 一味淨係識得講......"喔.....放鬆D啦~今次唔得咪下次囉"......."哦~咪順其自然囉".....唉~呢D咁既說話呀, 我都識得背啦!!! ...
我要努力

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 SnufkinTse 於 09-6-5 13:43 發表
絕對同意, 生 bb 真係就快令我精神崩潰…唉, 我同老公講想生bb, 但佢只會話咁努力啲囉, 但佢最後只係掛住瞓, 都冇乜點努力過, 依家我姑仔都有咗 bb 喇(遲過我哋一年結婚), 但我都未有, 俾佢屋企人問到口啞啞, 佢只係 ...

你趁佢瞓覺, 偷襲佢得唔得 夠晒刺激 話吾定有 驚喜

首頁

尾頁

跳至