自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

whyyou 發表於 20-12-12 15:14
網上申請完即刻會有confirmation email 喎

我仔都系即時有收到呢個,但還未收到攪珠編號,15號攪珠lu

複式洋房

口水包包 發表於 20-12-9 17:25
到e 家都未收到, 又話下星期2抽,即係點?

我網上申請,即時收到confirmation email. 第二日就收到另一email, 有申請編号

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

個編號咩開頭架?我完全唔知有編號
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

whyyou 發表於 20-12-12 15:14
網上申請完即刻會有confirmation email 喎

我好多親戚朋友都無。都係叫佢地1083查

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

Eva88888 發表於 20-12-12 15:41
我網上申請,即時收到confirmation email. 第二日就收到另一email, 有申請編号

X2

珍珠宮

我睇哂9月垃圾email都無。暫時得我家姐問到。

珍珠宮

kellychan1 發表於 20-12-12 15:38
我仔都系即時有收到呢個,但還未收到攪珠編號,15號攪珠lu

唔係1月呀?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我睇返佢話會攪珠前會收到email 有申請編號,我都冇收過email
有些路啊,只能一個人走

複式洋房

alicialee1210 發表於 20-12-12 15:43
個編號咩開頭架?我完全唔知有編號

居屋W開頭, 白居二WF開頭

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

eqqiqq 發表於 20-12-9 18:06
我個女網上申請但好似又冇信、又冇email, 點算呀?

可能去左junk mail box

別墅

wing51110 發表於 20-12-12 15:35
我打左兩日都無人聽,佢直接cut線

我打第一次都冇人聽
第二次係早上11點打
佢電話錄音問咩部門/事宜 我答居屋~
等左2-3分鐘就有人聽

呢家公務員wfh 打唔打到真係靠彩數

男爵府

solaiman0925 發表於 20-12-12 16:14
我打第一次都冇人聽
第二次係早上11點打
佢電話錄音問咩部門/事宜 我答居屋~

好,星期一要再努力

男爵府

YuYuMother 發表於 20-12-12 16:12
可能去左junk mail box

Check 晒所有email 都冇,網上申請完發比你以嗰個只係confirmation, 冇抽奬編號,大家吾好打去1823了,打去居屋熱線27128000, 入身份證號碼就幫你找到編號,方便快捷,我花了一分鐘多d就攪掂

寶石宮

eqqiqq 發表於 20-12-12 16:35
Check 晒所有email 都冇,網上申請完發比你以嗰個只係confirmation, 冇抽奬編號,大家吾好打去1823了,打 ...

Ok thanks
有些路啊,只能一個人走

珍珠宮

回覆樓主:

可check email search居屋key words
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

大宅

回覆樓主:

寫住 "申請編號(「居屋2020」)(白表" 等於 抽獎號碼嗎?

男爵府

mcs74 發表於 20-12-12 15:52
唔係1月呀?

12月15日

大宅

口水包包 發表於 20-12-9 17:34
下。。。 你係網上定寄定去樂富?。 我親戚朋友網上全部無收過。。。,
...

有無揾下垃圾桶呀(emoji)

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一樣,即時有。

珍珠宮

kellychan1 發表於 20-12-12 17:32
12月15日

我屋企人收左信,上面寫住一月ge,anyway越早越好啦

首頁

尾頁

跳至