美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

solim 發表於 21-2-1 18:24
請問有做過m22 的朋友,通常隔多久做一次療程?復完期幾耐?收毛孔效果好嗎?謝謝!
...

吾係做咁密, 隔3個月一次。

大宅

s.sang 發表於 21-7-8 14:34
我打緊呢間暫時都係1000元樓下,我覺得都經濟所以先買

請問可以pm我邊間嗎?

男爵府

咁平,打幾多round? 係咪要join package 先咁平?thx

洋房

siukei 發表於 21-8-28 12:08
咁平,打幾多round? 係咪要join package 先咁平?thx

我都覺得好底

象牙宮

玫瑰痤瘡 實測M22療程分享| 黑咪 - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=Ad7WilrIKsY

香港M22 脈衝光 - 完美脈衝光無瑕嫩膚
https://www.skinandco.hk/
Skin & Co. $680首次體驗優惠價 -- M22完美脈衝光。主要針對青春痘膚質及血管絲敏弱肌膚進行療程。將黑色素集結形成的色斑、微絲血管以及擴張引起的紅印等底層細胞一一打散。 無痛無創。多重功效。舒適快捷。

$ 980 立即體驗一次見效去斑療程 - 原廠激光技術顧問主理 實人...
https://www.hkoneness.hk/

每次療程以多種激光波段同時處理三種皮膚問題,比傳統激光方法快3-4倍!混合式激光、OPT完美脈衝。多種美國FDA 認證儀器能力同時發揮 ! 能力指數: 敏感肌++++去...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆 s.sang 的帖子

pm下我邊間好嗎?謝謝

象牙宮

KaseyYuen 發表於 21-2-17 20:03
m22冇復原期架
我m22同co2 梅花間竹相隔一個月咁做一次
咁樣又可以減少微絲血管 又收毛孔

打M22机過程, 之前先搽 gel 才打嗎?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Carol_407 發表於 21-6-29 13:32
m22 我成日周圍試 ~ 做美白嫩膚一流

隔多久打一次? 
5-6個醫生 +治療師打~ 打的過程, 有分別嗎?

打机前, 有冇搽厚厚的 gel??

理性討論交流者。

象牙宮

M22, 經濟的話, 想去打。

PM 你那个1000元樓下, 謝你。

理性討論交流者。

伯爵府

2024勳章

puizhe 發表於 21-8-28 09:44
吾係做咁密, 隔3個月一次。

初期唔洗1個月1次?

大宅

baby_CH 發表於 21-8-29 11:04
初期唔洗1個月1次?

醫生話會傷左底層, 你打得快, 美容院咪賺得快lor。

3個月一次好盡啦。 之前睇youtube個台灣醫生話打咁密會反而會傷左底層,老得仲快, 但你又睇吾到, 以為係自己老左。 建議係最少隔半年先再打。

333s    發表於 21-8-31 10:49

大宅

puizhe 發表於 21-8-30 19:24
醫生話會傷左底層, 你打得快, 美容院咪賺得快lor。

3個月一次好盡啦。 之前睇youtube個台灣醫生話打咁 ...

可唔可以話我知邊條youtube片?
因為我個個月打

象牙宮

Margo【Lumenis M22脈衝光嫩膚療程】
https://www.youtube.com/watch?v=I79wshyPKtM
【全新[color=var(--yt-endpoint-color, var(--yt-spec-call-to-action))]#M22 AOPT 光子嫩膚登陸
https://www.youtube.com/watch?v=-n7mnbzOvZc

【🌟M22皇牌光子嫩膚療程】
https://www.youtube.com/watch?v=kwAfWZgAsW8

M22 OPT完美脈衝光能精準地利用不同波長,按不同膚質需要,調配合適的脈衝光直達真皮層,將黑色素集結形成的色斑(包括:日曬色斑、荷爾蒙班/肝斑、老人斑、雀斑及胎痣)、微絲血管以及擴張引起的紅印等底層細胞一一打散。多達9種濾鏡可以按需選擇治療不同問題。

消除黑色素、美白、嫩膚、去印

理性討論交流者。

別墅

PM please

別墅

KaseyYuen 發表於 21-2-17 21:45
佢有得治療師做 或者醫生做
不過我揀治療師做 平啲

Can you PM the contact plssss

複式洋房

Tuxedogirl39 發表於 21-9-4 14:08
Can you PM the contact plssss

pm左你

男爵府

pm pls

大宅

回覆 s.sang 的帖子

可唔可以pm我. thx..

子爵府

請問可以pm我邊間嗎?

子爵府

Carol_407 發表於 21-6-29 13:32
m22 我成日周圍試 ~ 做美白嫩膚一流

請問你試咗5~6間,hard sell嗎?對荷爾蒙斑有冇效?

首頁

尾頁

跳至