潮流時尚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

珍珠宮

點解大家啲故事咁浪漫
我個故事好平凡,
平凡到我都唔記得最初係邊個聯絡邊個先

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小吉媽媽    發表於 21-5-27 17:47
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

l_can_fly 發表於 21-5-27 17:28
JM個titie完美表達”配貨”人ge心態因為鐘意先咁有耐性等
所以呢,好似鍾意一個人無條件付出甘囉,邊有得計呀

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

Akimoto2115 發表於 21-5-27 17:34
點解大家啲故事咁浪漫
我個故事好平凡,
平凡是福呀難為我呢D苦命鴛鴦呢

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Akimoto2115 發表於 21-5-27 17:34
點解大家啲故事咁浪漫
我個故事好平凡,

你呢種咪就係朋友以上戀人以下的關係囉
work hard PLAY hard

伯爵府

恭喜樓主~
但去5次都見唔到一個gp on shelf?
初入h, 個野心會好大,會不停行,睇,會愈買愈想買~

子爵府

Locherry1215 發表於 21-5-27 21:51
恭喜樓主~
但去5次都見唔到一個gp on shelf?
初入h, 個野心會好大,會不停行,睇,會愈買愈想買~

一語中的,我真黑仔,去五次真係唔見GP on shelf, 自知無呢個運,唯有靠默默耕耘

大宅

回覆樓主:

好有初戀嘅感覺
令我諗返起第一次自己成功買到h袋出街嘅感覺, 係成日嘴角含春咁

子爵府

kiconico 發表於 21-5-27 22:43
好有初戀嘅感覺
令我諗返起第一次自己成功買到h袋出街嘅感覺, 係成日嘴角含春咁
...

笑左總之女人買袋真係主動(比錢)又開放(乜色乜款都得)

珍珠宮

jenniferK 發表於 21-5-27 18:02
你呢種咪就係朋友以上戀人以下的關係囉

唔怪得啦
我SA唔會對我太痴纏
#原來她不夠愛我

公爵府

Akimoto2115 發表於 21-5-28 17:19
唔怪得啦
我SA唔會對我太痴纏
#原來她不夠愛我

咁幾好吖,細水長流唔使太多激情

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kiconico 發表於 21-5-27 22:43
好有初戀嘅感覺
...

呢個post可讀性太高了,真係好想推高佢。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Akimoto2115 發表於 21-5-28 17:19
唔怪得啦
我SA唔會對我太痴纏
#原來她不夠愛我

呢d先係緊實的關係。
下下太激玩唔得耐。

子爵府

update一下先,自從上一次正式開始同SA確認左關係之後,過左幾日佢突然WSA我問我係咪對某個charm有興趣,我當然話有啦,心底裡仲好開心佢對我同佢講過嘅野甘上心,最後就話等佢消息。本著小薯佛系同百無嘅心情,今朝做做下野居然又收到佢WSA話有貨,同埋我之前睇中嘅鈪都有SIZE,心跳加速地馬上回:"要,等陣見",希望今次見面讓我地能夠增進感情啦

子爵府

小吉媽媽 發表於 21-6-2 13:23
update一下先,自從上一次正式開始同SA確認左關係之後,過左幾日佢突然WSA我問我係咪對某個charm有興趣,我 ...

嘩嘩嘩.... 發展得好快 好似追劇咁

等戰利品分享

子爵府

小吉媽媽 發表於 21-6-2 13:23
update一下先,自從上一次正式開始同SA確認左關係之後,過左幾日佢突然WSA我問我係咪對某個charm有興趣,我 ...

好開心,除了買上面兩樣野之外,天使SA都有問我仲想睇咩?我話想要BELT但又未有SIZE,佢問要5要POP H頸鍊,我話除左放係手其他都5啱,佢仲話好多人想要架,之後問我要5要飯盒袋,我話5啱,又再問我要5要鋪係SOFA上面嘅氈,我話想要咕𠱸多D,佢就走去SALE我睇衫,可惜無SIZE,有貨再通知我,最後買多對鞋就下次再見了(後話,第一次見到有自己名嘅LABEL係橙盒上面,覺得備受SA重視,倍感興奮)

edhepp    發表於 21-6-23 12:32

大宅

小吉媽媽 發表於 21-6-3 12:17
好開心,除了買上面兩樣野之外,天使SA都有問我仲想睇咩?我話想要BELT但又未有SIZE,佢問要5要POP H頸鍊 ...

見你買得咁開心, 搞到我都心郁郁想約sa落舖

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-6-3 12:17
好開心,除了買上面兩樣野之外,天使SA都有問我仲想睇咩?我話想要BELT但又未有SIZE,佢問要5要POP H頸鍊 ...

你話到比sa你的目標好好呀。
佢以後知你要咩大家唔會浪費時間。

子爵府

fungchuchu 發表於 21-6-3 15:58
見你買得咁開心, 搞到我都心郁郁想約sa落舖
約啦,5買都睇下,見個面親切D架

子爵府

jenniferK 發表於 21-6-3 16:04
你話到比sa你的目標好好呀。
佢以後知你要咩大家唔會浪費時間。
無錯呀,其實就真係好似兩個人拍拖甘,你呃我我呃你咪仲浪費時間,反正遲早都要比個真面目人睇,倒不如快快趣趣單刀直入仲好啦

首頁
12345...13

尾頁

跳至