自由講場

跳至

首頁
12345...33

尾頁

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:15
我都係睇開佢講斷食同生酮, 先有留意到佢個channel

我冇特別留意佢d片,不過youtube 都彈左條片,見咩懶人減肥咪click入去睇下

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:13
dl 左茖嚟, 登記左之後就開始計你行左幾多步, 過左佢最低嘅步數標準, 之後就開始有分儲, D 分可以用嚟換 ...
d分有冇話點計

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-6-30 14:56
見BK JM講生酮飲食,我一直冇為意,不過見最近有JM講對某啲病都有幫忙,我就開始有興趣知多啲

佢個CHANNE ...
我想知生酮飲食係咪真係有效,見佢好似以生酮為主,其次係做運動

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:38
不過, 唔知係未每日只係可以儲100分
每日最多儲到100分?

大宅

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

miriam 發表於 21-6-30 14:48
齋行? 當真乜都唔使做?

係呀, 但一定要袋住個電話或者帶住類似i watch 嘅裝置行, 唔係就court 唔到步數

大宅

miriam 發表於 21-6-30 14:49
down 緊, 裝時有問題問你
好呀, 一齊行住儲分換coupon

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-6-30 14:56
見BK JM講生酮飲食,我一直冇為意,不過見最近有JM講對某啲病都有幫忙,我就開始有興趣知多啲

佢個CHANNE ...

係呀, 佢又唔係講得好長, 所以啱冇乜耐性嘅我睇

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

sammi_ckm 發表於 21-6-30 15:04
係呀, 但一定要袋住個電話或者帶住類似i watch 嘅裝置行, 唔係就court 唔到步數
...
岩晒我呢 d 懶人, 唔使做正式運動最正囉

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

suetsuetmom 發表於 21-6-30 14:58

我冇特別留意佢d片,不過youtube 都彈左條片,見咩懶人 ...

我都係呀, 可能我嗰排睇開減肥嘅野

大宅

VenusSasa 發表於 21-6-30 12:52
個app叫 「大家減齡」

健康app?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

sammi_ckm 發表於 21-6-30 15:06
好呀, 一齊行住儲分換coupon
諗緊裝唔裝, 今日裝...........得返半日都唔夠, 咪唔 so 囉

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

中國人壽整嘅遊戲?
會唔會之後有人打嚟煩

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:13
dl 左茖嚟, 登記左之後就開始計你行左幾多步, 過左佢最低嘅步數標準, 之後就開始有分儲, D 分可以用嚟換 ...

好似幾正咁,即係唔駛消費就草到分

大宅

miriam 發表於 21-6-30 15:07
岩晒我呢 d 懶人, 唔使做正式運動最正囉

我都係咁話, 我平時湊仔都要成日行嚟行去, 而家仲有得賺分, 我覺得好正呀

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:47
登記左之後, 要帶住個電話行路, 達到個app 個最低步數, 就可以開始儲分, D 分可以用嚟換coupon
...

最低步數果d有冇得自己set ,如果步數多咪好難草分?

王國長老

cindy618 發表於 21-6-30 15:09
中國人壽整嘅遊戲?
會唔會之後有人打嚟煩
不明來電唔聽

大宅

miriam 發表於 21-6-30 15:09
諗緊裝唔裝, 今日裝...........得返半日都唔夠, 咪唔 so 囉
係呀, 我噚日夜晚嚟裝, 咁就冇左一日, 超後悔

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

sammi_ckm 發表於 21-6-30 15:07
係呀, 佢又唔係講得好長, 所以啱冇乜耐性嘅我睇

THX!

咁我睇吓先,仲要搵番BK POST溫書

大宅

cindy618 發表於 21-6-30 15:09
中國人壽整嘅遊戲?
會唔會之後有人打嚟煩

唔知呢, 希望唔會啦

大宅

平凡是我 發表於 21-6-30 15:11
最低步數果d有冇得自己set ,如果步數多咪好難草分?
我都搵左好耐, 冇得自己Set , 不過都容易達標嘅, 今朝早12點前我已經到數

首頁
12345...33

尾頁

跳至