自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

littledot 發表於 21-11-5 08:13
如果諗住吊多幾個charms,我覺得粗身鏈靚啲。

同我想法一樣。

禁止訪問

翡翠宮

PerryChak 發表於 21-11-4 18:54
無開口位

幾靚 我都想揾條手鏈粗戴,連沖涼洗頭都唔駛除 請問係咪one size?thx

男爵府

bb2 發表於 21-11-5 12:00
幾靚 我都想揾條手鏈粗戴,連沖涼洗頭都唔駛除 請問係咪one size?thx :funn ...

我都打算帶埋沖涼,純銀應該無問題,最多會變黑,可以抹番閃佢,粗幼都有分S/M/L。

翡翠宮

Mooskha 發表於 21-11-5 12:09
我都打算帶埋沖涼,純銀應該無問題,最多會變黑,可以抹番閃佢,粗幼都有分S/M/L。
...

thx

翡翠宮

Mooskha 發表於 21-11-5 12:09
...

點解上next網站只有uk one size?

子爵府

bb2 發表於 21-11-5 12:00
幾靚 我都想揾條手鏈粗戴,連沖涼洗頭都唔駛除 請問係咪one size?thx :funn ...

有分幾多cm嫁,我粗嘅買咗3條左右手各一條,留一條做後備

男爵府

bb2 發表於 21-11-5 12:19
點解上next網站只有uk one size?

官網有大中細

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

littledot 發表於 21-11-5 08:13
如果諗住吊多幾個charms,我覺得粗身鏈靚啲。

你覺得如果穿 pandora d 珠, 粗果條好唔好....
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Mooskha 發表於 21-11-5 01:10
多謝,我上next 睇下,我成日都係next買野,忠實fans

me too 小朋友衫真係又平又正, 剛買左一堆襪, 軟熟到呀... 呀女都猛話好舒服, 仲要平到笑 平過花園街
但我冇買過大人衫....

翡翠宮

kmbb519 發表於 21-11-4 23:23
睇果位jm張相,我覺得幼靚d 但我啱啱買左粗
你上next個網睇下,好平,幼 $255 粗 $30 ...

Jm你係 next 買係咪只有 UK one size? 你知唔知有幾長?thx

男爵府

kmbb519 發表於 21-11-5 14:24
me too 小朋友衫真係又平又正, 剛買左一堆襪, 軟熟到呀... 呀女都猛話好舒服, 仲要平到笑 :hap ...

我都成日係next 買小朋友衫,我無買大人衫,因為好貴。我得155cm, 所以我自己都會買小朋友size.

珍珠宮

bb2 發表於 21-11-5 14:26
Jm你係 next 買係咪只有 UK one size? 你知唔知有幾長?thx

係呀, 我買果時都係得一個 size, 我唔知幾長呀, 因為佢每個圈都可以扣, 所以我覺得無乜所謂, 最多吊落黎果條長 D

翡翠宮

kmbb519 發表於 21-11-5 14:44
係呀, 我買果時都係得一個 size, 我唔知幾長呀, 因為佢每個圈都可以扣, 所以我覺得無乜所謂, 最多吊落黎 ...

公爵府

kmbb519 發表於 21-11-5 14:22
你覺得如果穿 pandora d 珠, 粗果條好唔好....

P啲珠穿得到嗎?

珍珠宮

littledot 發表於 21-11-5 17:38
P啲珠穿得到嗎?

以我估計.... 幼果條得, 粗果條唔敢講..... 等我收到話你知

題外話, 你覺唔覺得粗果條好似以前好興的一個牌子? 我覺得好熟面口, 但又諗唔到係邊個牌...... 好早期的, 起碼廿年前..........

公爵府

kmbb519 發表於 21-11-5 17:43
以我估計.... 幼果條得, 粗果條唔敢講..... 等我收到話你知

題外話, 你覺唔覺得粗果條好似以前好 ...

tiffany ?
jm 你收到可否話我知條鏈有幾長?我手粗又唔鐘意太貼手,之前唔見左條
links 就一路都有帶手鏈lu。

珍珠宮

littledot 發表於 21-11-5 17:50
tiffany ?
jm 你收到可否話我知條鏈有幾長?我手粗又唔鐘意太貼手,之前唔見左條
links 就一路都有帶手鏈l ...
好呀, 我收到話你知 佢話大約 11月11號喎.... 有排等~~

珍珠宮

littledot 發表於 21-11-5 17:50
tiffany ?
links 就一路都有帶手鏈l ...

唔係 tiffany... 你可能太後生所以唔知我果個年代 比 tiffany 早好多期..... boy london 果期....

男爵府

kmbb519 發表於 21-11-5 14:22

如果係我post個條鏈, 佢係for 以下的charms (見下圖)Thomas sabo 都有Pandora 一粒粒的珠 (beads), 但係應該配唔同的手鏈。有錯請更正,因為本人都係新手,唔係好識。

首頁

尾頁

跳至